RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |



6-7 липня 2023 року в м. Чернівці відбудеться Українсько-Румунсько-Молдовський бізнес-форум.

Про це повідомляє Чернівецька ОВА.



Мета форуму посилити тристороннє міжрегіональне співробітництво між Україною, Румунією та Республікою Молдова. Зокрема, налагодити зв’язки з міжнародними партнерами, розвинути взаємовигідне транскордонне співробітництво, обговорити актуальні теми торговельної кооперації між трьома державами, розвиток туризму.

Запрошують до участі представників підприємств, організацій, суб’єктів господарювання області.
Для участі необхідно зареєструватися за посиланням

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
28-06-2023, 18:18
Коментарів 15 Переглядів 2 118

Теги -
Hаписав: Гість Олексій, Коментарів: 0, Новин: 0, 29 червня 2023 09:32
В новині:
ООО... от нехай на форумі наші Румунські партнери уточнять у місцевої влади, чому на Машзаводі санкції, і він не може виготовити їм зараз продукцію, яка для них критично важлива...
Цікаво послухати, що скажуть їм... Не думаю , що будуть лити ту саму воду, що і нам...( що робимо все для зняття, від нас нічого не залежить .....)

Hаписав: Вадим Карасьов, Коментарів: 0, Новин: 0, 29 червня 2023 10:46
В новині:
Тиждень тому масштабна зустріч по міжкордонному співробітництву, тепер масштабний бізнес-форум для підприємців. Масштаби планів обласної влади вражають ... І дійсно, коли їм займатися проблемами Машзаводу. Легше довести його до банкрутства, а потім зібрати чергову масштабну зустріч по розвитку економіки в регіоні.

Hаписав: Олена С., Коментарів: 0, Новин: 0, 29 червня 2023 11:13
В новині:
В нашому регіоні скоро не залишиться підприємств , щоб розвивати взаємовигідне транскордонне співробітництво.Якщо їх будуть знищувати так, як це роблять з Машзаводом( Продукція якого була б дуже цікава всім сторонам цього форуму.

Hаписав: Віктор Вонхольський, Коментарів: 0, Новин: 0, 29 червня 2023 11:36
В новині:
Краще би збирали форуми що робити тим кого пезпідставно закрили.Приклад Чернівецький Машзавод.Добрий день. Чернівецький машинобудівний завод вже 8 місяців під санкціями (під українськими санкціями).

8 місяців під санкціями!!!
Без роботи! Без зарплати!

Після застосування до ТОВ "Машзавод" санкцій в жовтні 2022 року, підприємство пройшло перевірку Службою Безпеки України у Чернівецькій області. Фактів виявлених порушень з боку ТОВ "Машзавод" не встановлено.
28 січня цього року на своєму брифінгу  Начальник Чернівецької обласної військової адміністрації Запаранюк Р.В. публічно повідомив громаду Буковини та  ЗМІ про прийняття більшістю голосів  членів РНБО України  рішення про скасування санкцій з Товариства з обмеженою відповідальністю "Машзавод", накладених Указом Президента № 726\2022 від 19.10.2022 року.

Разом з тим до цього часу, з невідомих нам причин Ваш Указ про введення в дію цього рішення РНБО України на офіційному сайті Президента України ще не оприлюднено.

Підприємство входило до складу найкращих платників податків України, є одним з найбільших платників податків в Чернівецькій області. Всі операції підприємства при експорті товарів проходять прискіпливу перевірку ДПС України, Митної служби України, НБУ. З жодним підсанкційним підприємством підприємство не працювало.

Зупинка роботи підприємства призвела до того, що і так в такий не легкий час, більше 300 працівників підприємства та членів їх родин залишилися без засобів для існування. На ТОВ "Машзавод" працюють цілі родини, тому зупинка роботи заводу на сьогодні для них стала катастрофою. Люди доведені до відчаю, перебувають в надзвичайно пригніченому стані.

Hаписав: Олена, Коментарів: 0, Новин: 0, 29 червня 2023 13:21
В новині:
Стосовно ТОВ Машзавод, ніхто не хоче підняти питання чому найбільше підприємство області не працює? Це підприємство яке виготовляло продукцію для нафтопереробного заводу Румунії, а тепер його подальша доля нікого не цікавить.

Hаписав: Вадим, Коментарів: 0, Новин: 0, 29 червня 2023 14:05
В новині:
Можливо пан Запаранюк встигне своїми діями розблокувати Машзавод до форуму . Тоді Буковина гідно виступить на форумі. Враховуючі що, Машзавод дуже багато поставляв обладнання на нафтопереробні заводи Румунії . Практично всі АЗС Молдови були укомплектовані ємностями виробництва Машзавод.

Hаписав: Лариса, Коментарів: 0, Новин: 0, 29 червня 2023 14:46
В новині:
ТОВ Машзавод був найкращим платником податків, одне найбільше підприємство в області , за що наклали санкції невідомо, нікому немає діла чому не знімають санкції ,чому не підписує президент.

Hаписав: Гість Леонід, Коментарів: 0, Новин: 0, 29 червня 2023 14:53
В новині:
Форум, це дуже добре, але Машзавод заблоковано і люди не мають змоги працювати.

Hаписав: Гість Аліна, Коментарів: 0, Новин: 0, 29 червня 2023 14:56
В новині:
Машзавод як не працював так і не працює, робітники без роботи, а у нас інші питання вирішуються, а у нас форуми не зрозумілі , а вирішувати насущні проблеми немає часу.

Hаписав: Микола, Коментарів: 0, Новин: 0, 29 червня 2023 14:57
В новині:
Дослухайтеся, будь ласка, до прохань працівників, дайте можливість людям працювати.

Hаписав: Гість Леонід, Коментарів: 0, Новин: 0, 29 червня 2023 15:01
В новині:
Віримо, що Машзавод відродиться і Буковина буде ним пишатися.

Hаписав: Гість Наташа, Коментарів: 0, Новин: 0, 29 червня 2023 15:04
В новині:
У нас проходить форум , а чому б на ньому не звернути увагу на підприємство Машзавод , не поцікавитися його подальшим життям .

Hаписав: Злата, Коментарів: 0, Новин: 0, 29 червня 2023 15:11
В новині:
Машзавод 8 місяців під санкціями, така потрібна нафтопереробна апаратура ржавіє, а форум мали б проводити з такими представниками як завод.

Hаписав: Гість Оксана, Коментарів: 0, Новин: 0, 29 червня 2023 15:31
В новині:
А Машзавод би виготовляв продукцію, але ж на завод накладенні безпідставні санкції, які наша влада не хоче розблоковувати. Чому?

Hаписав: Саша, Коментарів: 0, Новин: 0, 29 червня 2023 16:06
В новині:
Форум, це чудова можливість для просування товарів на міжнародні ринки збуту і виникає питання, про які товари йдеться мова??? На Буковині був єдиний потужний завод, це МАШЗАВОД, яке працювало з Молдовою і його безпідставно закрили.Прошу на форумі підняти це питання

Буковинців закликають економити електроенергію у години пікового навантаження
Вартість вилученого товару визначатиме спеціаліст-експерт.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Спортивний об’єкт планували оновити, але поки що цього не можуть зробити


Чому стріляли у Фіцо? Блог Ярослава Волощука
Від часів Улофа Пальме – прем’єр – міністра Швеції в Європі не було випадку, аби хтось стріляв у чиновника такого високого рангу.