Приготувати домашній плавлений сир не важко. Його можна використовувати як намазку для ваших бутербродів.
Рецептом
поділилася в Instagram блогерка Оксана Білінська.
На одну порцію візьміть:
500 гр домашнього сиру (навіть можна той, що вже трохи постояв)
100 гр масла кімнатної температури
1 яйце
1 ч. л солі (без гірки)
1 ч. л соди (без гірки)
спеції за смаком.
Покроковий рецепт приготування
Всі інгредієнти з'єднайте в посудині й добре пробийте занурювальним блендером так, щоб не було грудочок, бо довго топиться.
Поставте на водяну баню і постійно помішуйте, плавте сир. На це піде 5-10 хв, але не перетримайте, бо не добре мазатиметься.
Перелийте в чистий посуд, накриваємо плівкою в контакт і даємо охолонути. Смачного!
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
12-01-2023, 00:45
0
2 361