RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Ніжні печінкові млинці готують з курячої печінки, яка вдало поєднується із соковитою начинкою з моркви та яєць.

Готуються рулетики просто, особливих навичок та продуктів не потрібно, все доступно та легко.



Інгредієнти:
Печінкові млинці:
куряча печінка – 500 г;
яйця – 2 шт.;
молоко – 250 г;
борошно — 3 ст. л.;
олія – 2 ст л.;
сіль, перець чорний мелений;

Начинка:
яйця (варені круто) — 5 шт.;
морква – 5 шт. (середні);
цибуля ріпчаста — 2 шт.;
майонез – 3 ст. л.;
сметана – 2 ст. л.;
олія;
часник – за смаком;
сіль, перець чорний мелений;

Приготування
Печінку вимийте, наріжте на шматочки. Подрібніть у блендері до однорідності, перекладіть у глибоку ємність. Яйця збийте вінчиком, додайте молоко, олію, борошно, сіль, перець. Отриману суміш вилийте в печінку і збийте занурювальним блендером. Змастіть сковороду рослинною олією і обсмажте млинці з двох боків, доки не підрум'яняться.

Приготуйте начинку
Моркву натріть на великій тертці, наріжте цибулю тонкими четвертинками. На сковороді в олії пасеруйте цибулю до напівпрозорості, додайте моркву та тушкуйте на середньому вогні до м'якості. Наприкінці додайте сметану, перемішайте, посоліть, поперчіть. Остудіть. Відваріть круто яйця. Натріть їх на дрібній тертці, додайте подрібнений часник, майонез, сіль, перець. Перемішайте до однорідності.

На печінковий млинець викладіть яєчну суміш із часником і рівномірно розподіліть по всьому млинцю. На край млинця викладіть начинку з моркви і поверніть рулетиком. Готові рулетики розріжте на дві частини.

Поради
- Замість майонезу в начинку можна покласти сметану чи натуральний йогурт.
- Печінкові млинці можна спекти напередодні, загорнути в плівку і відправити в холодильник.
- Тісто має вийти, як на звичайні млинці, негустим, тоді печінкові млинці вийдуть тонкими.
- Печінку можна пропустити через м'ясорубку.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Алісія Давид
4-01-2023, 00:45
Коментарів 0 Переглядів 6 431

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Можна побачити роботи Тараса Полатайка, Станіслава Туріни, Віолетти Олійник та інших


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.