Олів'є - класичний новорічний салат, який стане окрасою святкового столу багатьох родин. Пропонуємо поекспериментувати цього року, замінивши звичайну ковбасу на трохи незвичний інгредієнт, а також додавши трохи спецій.
Рецептом поділився Сергій Поканевич, український шеф-кухар, фундатор власної кулінарної школи.
Інгредієнти (на 3 порції): Куряча грудка – 1 шт. (наш особливий складник, який треба не варити, а смажити) Картопля – 250 г (3 шт.) Морква – 120 г Яйця – 2 шт. Огірки солоні (або мариновані) – 80-100 г (2 шт.) Горошок зелений консервований – 100 г Цибуля ріпчаста солодка, червона – 0,5 шт. Олія – для смаження + для заправки (40 г) Майонез – 60 г (приблизно 3 ч. ложки) Цедра лимона, базилік сушений, сіль, перець – до смаку Покрокове приготування Відваріть овочі і яйця, охолодіть їх.
Зробіть насічки на курячому філе. Замаринуйте м'ясо: додайте олію, цедру лимона і базилік, посоліть і поперчіть. Залиште філе хвилин на 30,загорнувши в плівку. Обсмажте м'ясо на розігрітій сковорідці з обох боків. Закрийте кришкою і відставте хвилин на п'ять, щоб доготувалося.
Добігає кінця 2024 рік. Когось він потішив, інших засмутив, але більшість із нас він тримав у напрузі, випробовував на стійкість, давав приводи ставати сильнішими.
"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.
Співпраця з агенцією нерухомості допоможе уникнути ризиків та швидко знайти ідеальне житло. Звертайтеся до професіоналів, щоб перетворити пошук нерухомості на легкий і приємний процес.
Голосування чернівчан лише підкреслює позитивний імідж автосалону та доводить, що справді American Wheels виправдовує довіру та розвиває автомобільну сферу в Україні.