Без тонни олії: рецепт хрумкої картоплі фрі

новини / Новини Чернівців / Смачні рецепти
4 088
0

Зазвичай картоплю фрі готують у глибокій посудині з великою кількістю олії, але це не обов'язково. Щоб насолодитися хрустким смаком картопельки, можна обійтися без тонни жиру - так і корисніше і економніше.

Рецептом поділилися в YouTube-каналі КIIT.



Нам знадобиться:
Картопля - 4 великі
Рослинна олія - 2-3 ст. ложки
Сіль, перець до смаку
Покрокове приготування страви
Альтернативою фритюру стане духовка - картопля в ній буде кориснішою, але не менш смачною.

Вимийте і почистіть картоплю. Поріжте соломкою.

Перекладіть картоплю в зручну ємність, добре перемажте олією. Перемішайте і покладіть на деко (антипригарне або з пергаментом).

Поставте в розігріту до 220 градусів духовку на 10 хвилин. Потім увімкніть піч на максимум і за 5 хвилин перемішайте. Потім поставте ще на 5 хвилин, знову перемішайте. Робіть так, поки картопля не набуде бажаної скоринки.

Готову картоплю посипте сіллю і перцем.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують