Домашні торти будуть пишнішими і смачнішими, якщо додати в тісто один "секретний" інгредієнт

Здоров'я / Їжа
1 113
0

Кондитерка та засновниця Liv for Cake Олівія Богацкі поділилася своїм найкращим способом, як зробити домашні коржі для торта ще смачнішими, додавши в тісто один "секретний" інгредієнт. Йдеться про сметану, пише express.co.uk.



"Я рекомендую використовувати жирну сметану, тому що насправді ми не збираємося економити калорії на цьому етапі, вірно?" - сказала вона.

Зазначається, що високий вміст жиру і кремова консистенція сметани забезпечать вологу і насичену текстуру тіста. Вона допоможе йому піднятися під час приготування, внаслідок чого торт буде легшим і смачнішим.

Додавання сметани та деяких інших інгредієнтів до тіста обов'язково допоможе поліпшити смак домашньої випічки, впевнена кондитерка:

"Додавання кількох простих інгредієнтів має величезне значення. Повірте мені, ви більше ніколи не повернетеся до звичайної старої суміші для торта".

При цьому Богацкі поділилася своїм універсальним рецептом домашньої випічки.

Інгредієнти:

борошно - 125 г,
цукор - 200 г,
сіль - половина чайної ложки,
яйця - 3 шт,
молоко або вода - 320 мл,
рослинна олія - 30 мл,
ванільний екстракт - 2 чайні ложки,
сметана - 250 г.

Спосіб приготування:

Для початку розігрійте духовку до 150 °C. Потім змастіть олією і посипте борошном дві форми для торта діаметром 20 см.

Додайте всі сухі інгредієнти в миску і збийте все разом до однорідної маси.

Повільно додайте рідкі інгредієнти (ванільний екстракт, олію, ванільний екстракт, сметану і яйця) до сухих та перемішайте.

Отримане тісто перекладіть у підготовлені форми для торта. Потім випікайте в духовці близько 50 хвилин або до повного підйому.

Після того, як дістанете коржі з духовки, залиште їх застигати у формах протягом 10 хвилин, потім перекладіть на решітку, щоб вони повністю охололи.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

0 коментарів

РЕКЛАМА
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
ТОП 10
Завтра на Буковину на щиті повернеться захисник Петро Сидоряк
8 019
Що буде з вимкненнями світла: важливі питання про ситуацію з електрикою на Буковині
7 170
Служив ще з часів АТО: що відомо про відважного захисника з Буковини Валентина Січкаря
6 263
Чернівчан закликають провести в останню земну дорогу полеглого воїна Олександра Лисенка
6 251
Як часто завтра, 11 листопада, вимикатимуть світло: в Укренерго розповіли
5 628
Чому на Буковині надовго вимикають світло: в обленерго дали відповідь
5 333
У школі на Буковині учень побив однокласника: Омбудсмен назвав інцидент неприпустимим
4 557
Скільки завтра будемо без світла: графік відключень на Буковині 11 листопада
4 129
Яка ситуація зі світлом сьогодні на Буковині: знову оновили графік знеструмлень
3 714
"Це ще не зима": синоптикиня розповіла, коли в Україні чекати на сніг та похолодання
3 664

Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.