Коли потрібно їсти сало, щоб воно було максимально корисним: на сніданок, обід чи вечерю

Здоров'я / Їжа
101 218
0


Сало багато хто любить. Однак важливо розуміти, що при надмірному споживанні можуть бути наслідки для організму, інформує Ukr.Media.

Але якщо їсти в міру, продукт принесе тільки користь, а найбільшу — у певний час доби.



Дієтологи рекомендують вживати сало в ранкові або вечірні години.

Для тих, хто активний зранку, перебуває в русі, радять їсти сало саме в цю пору доби.

Якщо ж уранці та на обід людина практично нічого не їла, то ввечері на вечерю сало точно не зашкодить, але — в помірній кількості.

Зранку трохи продукту (10-30 грамів) забезпечить людину зарядом бадьорості та простимулює вироблення жовчі для кращого травлення.

У ранкову пору можна побалувати себе салом і в тому разі, якщо зовсім скоро очікується фізичне навантаження, скажімо, заняття в спортзалі.

Не допускається вживання продукту людям із хронічними захворюваннями, як і людям з ожирінням, атеросклерозом, панкреатитом, які мають проблеми з печінкою.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.