RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |



Солодкі напої становлять більший ризик для розвитку серцево-судинних хвороб, ніж випічка.

Про це пише CNN.



Згідно з новим дослідженням, солодкі напої пов’язані з більшим ризиком серцевих захворювань, ніж випічка або морозиво.

У дослідженні, опублікованому у журналі Frontiers in Public Health, опитано майже 70 000 чоловіків та жінок зі Швеції щодо їхнього харчування та способу життя. А також зібрані дані про частоту серцево-судинних захворювань.

Дослідники розглядали споживання цукру у трьох категоріях: солодкі напої, випічка та мед або цукор.

Споживання солодких напоїв було пов’язане з вищим ризиком серцево-судинних захворювань, ніж споживання випічки.

За словами дослідників, рідкі цукри швидше засвоюються і не насичують організм. У той час, як тверді цукри часто входять до складу продуктів, які містять інші поживні речовини, як клітковина, білки та жири. Ці речовини уповільнюють травлення, тобто відбувається поступове вивільнення цукру в кров.

Однак дослідження показує, що не обов’язково виключати цукор з раціону, але “підсолоджені напої є хорошим місцем для скорочення”.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
11-12-2024, 20:20
Коментарів 0 Переглядів 1 033

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.