RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |



У квашеній капусті міститься багато мінералів та вітамінів. Однак для деяких людей цей продукт може бути небезпечним, незважаючи на всю корисність.



Під час бродіння в капусті утворюється багато шкідливих сполук, які можуть завдати шкоди здоров'ю.

Перше - це сіль, яка може спричинити набряклість і спровокувати підвищення тиску. Велика кількість з'їденої квашеної капусти швидко виведе йод із організму, що згубно для людей із проблемами щитовидної залози.

Квашена капуста шкідлива і при деяких захворюваннях шлунково-кишкового тракту. Продукт може спричинити біль у шлунку та довести до гострого стану. Особливо небезпечна капуста, яка тільки почала бродити. Через 2-3 дні в ній розмножуються бактерії і вони можуть сильно вплинути на здоров'я щитовидки та шлунка.

Не варто вживати капусту, у якої закінчився термін придатності або зовнішній вигляд та смак якої здаються вам підозрілими. Такою капустою можна легко отруїтися та потрапити до лікарні.

Бактерії та клітковина в квашеній капусті можуть спровокувати утворення газів та здуття. Після 18:00 про цей продукт у раціоні можете забути. Якщо і хочете з'їсти трохи квашеної капусти, то краще побалувати себе в обідню пору.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
14-11-2024, 14:41
Коментарів 0 Переглядів 1 164

Теги -
Фото ілюстративне

Понад 15 країн світу є споживачами продуктів із нашого краю


Внаслідок аварії кермувальник загинув на місці події, а пасажир отримав травми
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.