Морква це не тільки коренеплід для бульйону, супу чи для салату. З неї можна приготувати чудовий та дуже смачний торт.
Про це пише
NEWS24
Для того, щоб приготувати потрібні такі
продукти:морква — 3 шт.;
яйця — 4 шт.;
борошно — 110 г;
волоські горіхи — 100 г;
олія — 125 г;
цукор — 200 г;
цукрова пудра — 200 г;
кисломолочний сир — 140 г;
масло — 70 г;
кориця, ванілін;
сіль, сода.
Як приготуватиБорошно змішайте з содою. Просійте. Додайте сіль та корицю, цукор, яйця, олію. Перемішайте. Моркву натріть, горіхи подрібніть в блендері. Змішайте все разом.
Духовку треба розігріти до 175 градусів. Форму для випікання змастіть олією та посипте манною крупою. Вилийте тісто. Поставте випікатися на 45-50 хвилин.
Розтопіть масло та змішайте його з кисломолочним сиром, цукровою пудрою. Збийте масу міксером. Готовий корж дістаньте з духовки, охолодіть та змастіть сирним кремом. Торт готовий. Нехай трохи постоїть, а потім можна куштувати. Смачного!
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Сьогодні, 02:00
0
225