RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Яєчня є однією з найбільш класичних та відомих страв на сніданок. Впродовж багатьох років яєчню постійно покращували. Проте відомий американський кухар та письменник Алтон Браун рекомендує додати до страви майонез, аби вона стала ще більш вершковою, пише Chowhound.



За його словами, для цього вам потрібна лише одна чайна ложка майонезу. Завдяки цій пораді, ваш сніданок буде ще смачнішим.

У книзі Брауна, звідки і було взято рецепт цієї яєчні, йдеться про те, що яєчня і майонез є фактично емульгованими продуктами, тому така текстура соусу ще більше підходить для страви.

"Будьте певні, використання майонезу жодним чином не вплине на смак яєчні. Кількість використовуваного майонезу дуже мала, а той факт, що майонез зроблений з яєць, означає, що він легко змішається зі смаком яєчні", - додали у Chowhound.

Для цього змішайте 1 чайну ложку майонезу з 1 чайною ложкою води та додайте їх до яєць перед приготуванням. Таким чином ваша яєчня буде більш кремовою.

У виданні підкреслили, якщо ви почнете додавати майонез до яєчні, то вже не зможете готувати її за звичайним рецептом.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
5-11-2024, 01:15
Коментарів 0 Переглядів 1 919


Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік

Дівчина спакувала потрібні військовим речі в коробки, які так і назвала – "коробка допомоги"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Можна побачити роботи Тараса Полатайка, Станіслава Туріни, Віолетти Олійник та інших


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.