RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Про користь печінки всім давно відомо. Втім, не усі люблять цей продукт. Особливо – діти. Проте досвідчені господині знайшли спосіб, як покращити смак печінки і навіть замаскувати її, пише Галицький кореспондент.



Якщо до печінки додати яблука, навіть не всі одразу зрозуміють, що це печінка.

Інгредієнти:
Печінка куряча – 500 г
Яблука – 3 шт.
Цибуля ріпчаста – 3 шт.
Сіль – на смак
Чорний мелений перець – на смак
Борошно
Рослинна олія
Паприка – 1 ч.л
Куркума – 1 ч.л.
Промити курячу печінку. Нарізати та трохи підсолити.

Сковороду з олією поставити розігріватися.

Печінку вмочити в борошні, перекласти в сковороду і обсмажувати на олії до золотистого кольору. 

Яблука помити, очистити та нарізати тонкими шматочками. Обсмажити їх на іншій сковороді з олією до м’якості. Перекласти на окрему тарілку.

Цибулю нарізати кільцями або півкільцями. Обсмажити на сковороді. Посолити та поперчити до смаку. Додати паприку та куркуму. Цибулю обсмажувати до м’якості.


У форму для запікання на дно викласти яблука. Потім викласти печінку та зверху цибулю. Готувати в духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів.



Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
17-10-2024, 01:15
Коментарів 0 Переглядів 1 322


Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік

Дівчина спакувала потрібні військовим речі в коробки, які так і назвала – "коробка допомоги"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.