Про користь печінки всім давно відомо. Втім, не усі люблять цей продукт. Особливо – діти. Проте досвідчені господині знайшли спосіб, як покращити смак печінки і навіть замаскувати її, пише Галицький кореспондент.
Якщо до печінки додати яблука, навіть не всі одразу зрозуміють, що це печінка.
Інгредієнти: Печінка куряча – 500 г Яблука – 3 шт. Цибуля ріпчаста – 3 шт. Сіль – на смак Чорний мелений перець – на смак Борошно Рослинна олія Паприка – 1 ч.л Куркума – 1 ч.л. Промити курячу печінку. Нарізати та трохи підсолити.
Сковороду з олією поставити розігріватися.
Печінку вмочити в борошні, перекласти в сковороду і обсмажувати на олії до золотистого кольору.
Яблука помити, очистити та нарізати тонкими шматочками. Обсмажити їх на іншій сковороді з олією до м’якості. Перекласти на окрему тарілку.
Цибулю нарізати кільцями або півкільцями. Обсмажити на сковороді. Посолити та поперчити до смаку. Додати паприку та куркуму. Цибулю обсмажувати до м’якості.
У форму для запікання на дно викласти яблука. Потім викласти печінку та зверху цибулю. Готувати в духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.
"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.