Про користь печінки всім давно відомо. Втім, не усі люблять цей продукт. Особливо – діти. Проте досвідчені господині знайшли спосіб, як покращити смак печінки і навіть замаскувати її, пише Галицький кореспондент.
Якщо до печінки додати яблука, навіть не всі одразу зрозуміють, що це печінка.
Інгредієнти: Печінка куряча – 500 г Яблука – 3 шт. Цибуля ріпчаста – 3 шт. Сіль – на смак Чорний мелений перець – на смак Борошно Рослинна олія Паприка – 1 ч.л Куркума – 1 ч.л. Промити курячу печінку. Нарізати та трохи підсолити.
Сковороду з олією поставити розігріватися.
Печінку вмочити в борошні, перекласти в сковороду і обсмажувати на олії до золотистого кольору.
Яблука помити, очистити та нарізати тонкими шматочками. Обсмажити їх на іншій сковороді з олією до м’якості. Перекласти на окрему тарілку.
Цибулю нарізати кільцями або півкільцями. Обсмажити на сковороді. Посолити та поперчити до смаку. Додати паприку та куркуму. Цибулю обсмажувати до м’якості.
У форму для запікання на дно викласти яблука. Потім викласти печінку та зверху цибулю. Готувати в духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.
22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".
В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.