RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |



Фахівці зазначили, що дієта може істотно вплинути на здоров'я серця, керуючи артеріальним тиском, рівнем холестерину і загальним запаленням в організмі.

Про це пише УНІАН з посиланням на Shefinds.



Роблячи усвідомлений вибір продуктів харчування, люди можуть знизити ризик розвитку серцево-судинних захворювань і поліпшити якість життя.

Вживання правильних продуктів може допомогти запобігти утворенню бляшок в артеріях, знизити ймовірність серцевих нападів і поліпшити кровообіг.

Жирна риба

Лосось, скумбрія і сардини багаті на жирні кислоти омега-3, особливо ці жири зменшують запалення, покращують функцію кровоносних судин і можуть знизити кров'яний тиск і рівень тригліцеридів (тип жиру, пов'язаний із ризиком серцевих захворювань). Як розповіла дієтологиня Крутіка Нанаваті, вживання жирної риби кілька разів на тиждень може значно поліпшити здоров'я серця.

Бобові

Бобові, зокрема сочевиця, квасоля і нут, є джерелами рослинного білка і клітковини. "Клітковина допомагає знизити рівень "поганого" холестерину, а рослинний білок може бути здоровою альтернативою тваринним білкам", - розповіла дієтологиня.

Темний шоколад

Він може бути корисним для серця. Нанаваті підкреслила, що темний шоколад містить флаваноли, тип антиоксиданту, який "може поліпшити функцію кровоносних судин і потенційно знизити кров'яний тиск". Однак вона порадила поміркованість через вміст цукру. "Вибирайте темний шоколад із вмістом какао 70% або вище, щоб отримати максимальну користь і при цьому контролювати споживання цукру", - порадила вона.

"Регулярно включайте ці корисні для серця варіанти разом із нежирними джерелами білка, такими як риба, птиця та нежирні молочні продукти", - узагальнила фахівець.

Також вкрай важливо обмежити вживання оброблених харчових продуктів, насичених і трансжирів, доданого цукру та надмірного споживання солі, оскільки вони сприяють факторам ризику серцевих захворювань.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Учора, 19:41
Коментарів 2 Переглядів 456

Теги -
Hаписав: yura, Коментарів: 423, Новин: 0, Учора, 23:12
В новині:
ПОДИВІТЬСЯ НА ФОТО ЗА НАСТУПНИМ ПОСИЛАННЯМ, НА ЯКОМУ ЗАКОХАНІ (ВЛЮБЛЕННЫЕ, РОСІЙСЬКОЮ) НАЇВНА ДОВІРЛИВА РИБКА ТА НАЇВНА ДОВІРЛИВА СОБАЧКА ЦІЛУЮТЬСЯ, І ВИ ФІЗИЧНО НЕ ЗМОЖЕТЕ З'ЇСТИ НЕЩАСНИХ, НАЇВНИХ, ДОВІРЛИВИХ, БЕЗЗАХИСНИХ РИБОК: ЛОСОСЯ, СКУМБРІЙ, САРДИН
https://redpost.com.ua/news/1146099-pes-i-ryiba-potselovalis-prichem-neodnokratno
НАВІТЬ ЯКЩО ВИ ПОБАЧИТЕ ЗАЛІЗНІ БАНКИ КОНСЕРВ, ПРО ЯКІ ВАМ РАСКАЖУТЬ, ЩО ТІ КОНСЕРВИ З НАПИСАМИ НА НИХ ЛОСОСЬ, СКУМБРІЯ, САРДИНА, АБСОЛЮТНО БЕЗПЕЧНІ І НАВІТЬ КОРИСНІ (ПОЛЕЗНЫ, РОСІЙСЬКОЮ) БО Ж МОЖЕ СТАТИСЬ ТАК, ЩО ЧЕРЕЗ ОТРУЄННЯ ВАШОГО ТІЛА І ОТРУЄННЯ ВАШОЇ СВІДОМОСТІ ВИ НЕ БУДЕТЕ РОЗУМІТИ ВЗАГАЛІ НІЧОГО І БУДЕТЕ ВІРИТИ УСІМ, ХТО ЩО Б СКАЗАВ ВАМ

НЕЩАСНІ, НАЇВНІ, ДОВІРЛИВІ, БЕЗЗАХИСНІ КРИШТАЛЕВО ЧЕСНІ РИБКИ: ЛОСОСІ, СКУМБРІЇ, САРДИНИ (ПЕРЕРАХУНОК У ПОРЯДКУ НАВЕДЕННЯ НАЗВ НЕЩАСНИХ, НАЇВНИХ, ДОВІРЛИВИХ, БЕЗЗАХИСНИХ РИБОК У ЦІЙ ЗЛОЧИННО (ПРЕСТУПНО, РОСІЙСЬКОЮ) САДИСТСЬКІЙ СТАТТІ) ХАРЧУЮТЬСЯ ВИКЛЮЧНО ТРАВКОЮ, ВОДОРОСЛЯМИ ТА ІНШОЮ ВЕГЕТАРІАНСЬКОЮ ЇЖЕЮ

ТОМУ НАДЗВИЧАЙНО ЗЛОЧИННОЮ, САДИСТСЬКОЮ Є ЧАСТИНА СТАТТІ, ДО ЯКОЇ НАПИСАНО ЦЕЙ КОМЕНТАР, БО У НІЙ РОЗПАЛЮЄТЬСЯ НЕНАВИСТЬ НЕЩАСНИХ НАЇВНИХ, ДОВІРЛИВИХ, БЕЗЗАХИСНИХ КРИШТАЛЕВО ЧЕСНИХ РИБОК: ЛОСОСІВ, СКУМБРІЙ, САРДИН, АДЖЕ У ЦІЙ ЗЛОЧИННІЙ, САДИСТСЬКІЙ СТАТТІ ВСІЛЯКО РОЗПИСУЮТЬСЯ ПРИНАДИ ЇХНЬОГО М'ЯСА, ЦІ НЕЩАСНІ НАЗИВАЮТЬСЯ ЖИРНОЮ РИБОЮ, ПРИЧОМУ ВЖЕ ЗРАЗУ В НАЗВІ ЦІЄЇ ЗЛОЧИННОЇ САДИСТСЬКОЇ СТАТТІ
НЕЩАСНІ НАЇВНІ, ДОВІРЛИВІ, БЕЗЗАХИСНІ ЛОСОСІ, СКУМБРІЇ, САРДИНИ НАЗВАНІ ПРОДУКТАМИ ДЛЯ ЗДОРОВ'Я СЕРЦЯ І НОРМАЛЬНОГО ТИСКУ І ТАКИМИ, ЩО ДОДАЮТЬСЯ В ТАРІЛКУ ДЛЯ ЗЛОЧИННО САДИСТСЬКОЇ РЕКЛАМИ ПОЇДАННЯ ЇХНЬОГО М'ЯСА, ЗАКЛИКАЮЧИ ТАКИМ ЧИНОМ ДО ВБИВСТВ НЕЩАСНИХ НАЇВНИХ, ДОВІРЛИВИХ БЕЗЗАХИСНИХ КРИШТАЛЕВО ЧЕСНИХ РИБОК: ЛОСОСІВ СКУМБРІЙ, САРДИН

А ДЛЯ ДОСЯГНЕННЯ МАКСИМАЛЬНОГО ЗЛОЧИННОГО, САДИСТСЬКОГО ЕФЕКТУ СВОЇХ ЖАХЛИВИХ, СТРАШНИХ ЗЛОЧИНІВ, ЗЛОЧИННА САДИСТСЬКА МЕРЗОТА РОЗМІСТИЛА ЖАХЛИВЕ ЗЛОЧИННЕ, САДИСТСЬКЕ ФОТО НА ЯКОМУ НАВЕДЕНО М'ЯСО З ТІЛ НЕВИННО ВБИТИХ НИМИ АБО ЇХНІМИ ЗЛОЧИННИМИ, САДИСТСЬКИМИ ПОДІЛЬНИКАМИ І ЗЛОЧИННИМИ САДИСТСЬКИМИ ПОДІЛЬНИЦЯМИ,
НЕЩАСНИХ, НАЇВНИХ, ДОВІРЛИВИХ, БЕЗЗАХИСНИХ КРИШТАЛЕВО ЧЕСНИХ РИБОК ЛОСОСІВ, СКУМБРІЙ, САРДИН, (ПЕРЕРАХУНОК У ПОРЯДКУ НАВЕДЕННЯ НАЗВ НЕЩАСНИХ, НАЇВНИХ, ДОВІРЛИВИХ, БЕЗЗАХИСНИХ ЖЕРТВ)

ПРО НЕОЧЕВИДНІ, - А ЧИМ БІЛЬШЕ ОТРУЄНА СВІДОМІСТЬ РІЗНИМИ ОТРУТАМИ, В ТОМУ ЧИСЛІ, ТИМИ, ЯКІ ЗОВСІМ НЕ ВВАЖАЮТЬСЯ ОТРУТАМИ, А НАВІТЬ НАВПАКИ, ВОНИ ЧОМУСЬ ВВАЖАЮТЬСЯ ЗВИЧАЙНИМИ І НАВІТЬ ВВАЖАЮТЬСЯ ЧАСТО КОРИСНИМИ (ПОЛЕЗНЫМИ, РОСІЙСЬКОЮ) ХАРЧАМИ, ЇЖЕЮ, НАПОЯМИ, написав ЗАСТЕРЕЖЕННЯ, В ТОМУ ЧИСЛІ, В БАГАТЬОХ КОМЕНТАРЯХ НА ЦЬОМУ САЙТІ, ЯКІ ВІДКРИВАЮТЬСЯ НАТИСКАННЯМ НА СЛОВО YURA БІЛЯ ЦЬОГО КОМЕНТАРЯ

ПРОДОВЖЕННЯ ЦЬОГО КОМЕНТАРЯ У НАСТУПНОМУ КОМЕНТАРІ

Hаписав: yura, Коментарів: 423, Новин: 0, Учора, 23:13
В новині:
ПРОДОВЖЕННЯ КОМЕНТАРЯ:

ЗА ТАКІ ЗЛОЧИННІ, САДИСТСЬКІ ЧАСТИНИ СТАТЕЙ ЯК ЗЛОЧИННА, САДИСТСЬКА СТАТТЯ, ДО ЯКОЇ НАПИСАНО ЦЕЙ КОМЕНТАР, І РОЗМІЩЕНІ У ЦІЙ СТАТТІ ЗЛОЧИННЕ, САДИСТСЬКЕ ФОТО З М'ЯСОМ НАЇВНИХ, ДОВІРЛИВИХ ЛОСОСЕЙ, СКУМБРІЙ, САРДИН, НЕОБХІДНО НЕГАЙНО ПРИТЯГАТИ ДО КРИМІНАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ АВТОРІВ ТАКИХ СТАТЕЙ І ВІДПОВІДАЛЬНЕ НА ТОЙ МОМЕНТ КЕРІВНИЦТВО ВІДПОВІДНИХ ЗАСОБІВ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ

ЧИМ ПРИ ЦЬОМУ ЗАЙНЯТІ ЧЕСНІ ПРАВООХОРОННІ СТРУКТУРИ ЧЕРНІВЦІВ І ЧИ ІСНУЮТЬ ЧЕСНІ ПРАВООХОРОННІ СТРУКТУРИ У ЧЕРНІВЦЯХ ?
ЧИМ ПРИ ЦЬОМУ ЗАЙНЯТІ ЧЕСНІ МОДЕРАТОРИ ЦЬОГО САЙТУ І ЧИ ІСНУЮТЬ ЧЕСНІ МОДЕРАТОРИ НА ЦЬОМУ САЙТІ ?

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Всі за мир, а хто ж за війну? Блог Ярослава Волощука
Все більше і більше розмов із різних джерел та найрізноманітніших медіа-платформ ми чуємо заклики чи пропозиції про потенційне призупинення війни.
Алея – для стихійних базарників і безхатьків. Блог Надії Будної
Мешканці Гравітону скаржаться, що Алею небайдужості в їхньому мікрорайоні перетворили на стихійний базар
ВІДЕО Переглянути все відео

Якщо інтернет є необхідним для вашої роботи, навчання чи звичайного життя, рекомендуємо потурбуватися про стабільне підключення до мережі навіть без світла.

Ми запрошуємо тебе у простір, де ти реалізуєш всі свої фантазії, а ми тобі у цьому допоможемо. YuKo Studios - це команда, яка буде з тобою на одній хвилі від старту до фінішу. Все це заради того, щоб ТВІЙ контент вийшов на високий рівень.

Разом із перспективами земельного ринку постає ще більше питань: на що слід звернути увагу під час її вибору? Які документи потрібно оформлювати під час купівлі-продажу? Як виглядає портрет надійного покупця? Відповіді на ці запитання для тих, хто хоче придбати земельну ділянку у покроковому гайді цієї статті.

Відкриті простори, спортивні майданчики, дитячі табори та розважальні центри готові прийняти дітей та подарувати їм незабутні літні дні. Ця стаття допоможе вам зорієнтуватися та обрати найкращий спосіб, як провести літо вашій дитині.


Новий заклад "Чорні вівці" на вулиці Воробкевича – це не просто місце, де можна скуштувати свіже прохолодне крафтове пиво, але й насолодитися справжнім гастрономічним святом. У цьому магазині вас чекають не тільки різноманітні види пива, але й велика кількість смачних страв.