
У прагненні продовжити життя, багато людей обирають зелень, чаї з антиоксидантами та популярні суперфуди, як-от насіння чіа. Проте відомий лікар Ерік Берг вважає, що є значно ефективніший антивіковий продукт — особливо для прихильників м’яса.
Главред з'ясував, що корисного в печінці.
Яке м'ясо найкорисніше - яка користь від курячої печінки
"Найбільш омолоджуючий продукт номер один - це не капуста, не зелений чай і точно не насіння чіа. Найбільш омолоджуюча їжа у світі - це насправді печінка, яку годують травою", - зазначив він у відео в Instagram.
За словами Берга, печінка насичена вітамінами групи B, цинком, міддю, коензимом Q10 та іншими життєво важливими сполуками. Вона містить велику кількість вітаміну А, що підтримує зір, щитовидну залозу, імунітет та здоров’я шкіри.
Як передає Express, печінка від тварин, яких годують травою, є джерелом вітамінів K2, E і D. Крім того, амінокислоти й колаген у її складі сприяють збереженню пружності шкіри й рухливості суглобів із віком.
Хоча цей продукт тривалий час залишався недооціненим через застарілу репутацію, доктор Берг переконаний, що час це переосмислити.
"Ви можете дивитися на печінку як на потужну вітамінно-мінеральну добавку", - каже він.
Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням!!!
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram