RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Нове дослідження показало, що після 40 років організму важко переробляти певні продукти.

Про що саме йдеться, пише Wales Online.


Від якого продукту краще відмовитися після 40 років?

Експерт у галузі охорони здоров’я припустив, що відмова від біфштекса, коли вам виповниться сорок, може бути корисною для підтримки нормального рівня холестерину та запобігання підвищенню артеріального тиску.

Нещодавнє дослідження Стенфордського університету в США показує, що наша здатність переробляти такі продукти, як стейк, різко падає після 40 років, що потенційно може призвести до підвищення рівня холестерину.

"Коли організм не справляється з холестерином, він осідає вздовж стінок артерій і затикає їх. Це посилює навантаження на серце, і тому підвищується артеріальний тиск", - кажуть вчені.

Щоб зменшити ці ризики, вчені рекомендують зменшити споживання насичених жирів, хлібобулочних виробів і смажених страв після досягнення 40 років. Тим, хто не бажає повністю виключати стейк зі свого раціону, Гарвардська медична школа рекомендує вживати менші порції, близько 85 грамів і вибирати пісніші шматки, наприклад, стейки з філе.

Крім того, білки з меншим вмістом насичених жирів, наприклад, курка без шкіри, набагато корисніше для організму.

Дослідники Стенфордського університету виявили дві важливі віхи старіння у людей, помітивши "стрибки" у віці 44 і 60 років, що суперечить уявленню про те, що старіння є поступовим, лінійним процесом.

Вони виявили, що дієта істотно змінюється в сорок років, тоді як досягнення 60 років пов’язане зі зменшенням м’язової маси, що свідчить про зміщення уваги в бік силових тренувань.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.


Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
28-10-2024, 17:37
Коментарів 0 Переглядів 5 894



Внаслідок аварії кермувальник загинув на місці події, а пасажир отримав травми

Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.