У грузинській столиці Тбілісі з'явилося морозиво зі смаком напівсолодкого червоного вина Хванчкара з додаванням десерту з виноградного соку і горіхів (чурчхели).
Морозиво готує одна місцева компанія, використовуючи таїландську технологію, повідомляє Інтерфакс-Україна.
Інгредієнти морозива подрібнюються у спеціальній установці, яка охолоджується до -30 градусів.
Один із засновників компанії Ніка Чугошвілі розповів, що він з партнерами зацікавився таїландською технологією виготовлення ролів з морозива, після чого було вирішено створити продукт з оригінальним і абсолютно грузинським ароматом і смаком - з вином Хванчкара і чурчхелою.
"До молочної суміші додається вино, потім це охолоджується в спеціальній установці, після чого роли з морозива подаються з нарізаною чурчхелою", - сказав він.
Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram