RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Китайський масаж, який сприяє виведенню токсинів з організму, віднедавна можна зробити у Чернівцях. Чим особливий китайський масаж, розповіли власниці салону з корекції фігури Рита Сологуб та Антоніна Семенюк.
Масаж гуаша спини. Масаж виконується з допомогою пластин гуаша, виготовлених із рогу буйвола. Перед використанням їх певний час витримують у розчині лікарських трав, завдяки чому вони набувають лікувальних властивостей.
Спочатку для масажу використовують суміш ефірних олій троянди, сандалу, ромашки аптечної. Застосовують також спеціальний склад трав, який сприяє виведенню токсинів із організму. Пластиною інтенсивно водять по спині, використовуючи метод скраблення по шкірі. Масаж триває приблизно годину.
Особливість масажу в тому, що після впливу пластин на міжреберний простір, хребет та навколохребтові зони на спині залишається малюнок, який дуже нагадує синці. Інтенсивність цього малюнка різна: у деяких людей синці більш виражені, в інших – менше. Саме за цими синцями можна визначити, які внутрішні органи потребують уваги. Якщо виявляється темніший колір малюнка у верхній частині спини, можливі проблеми з легенями, у середній частині – варто приділіти увагу внутрішнім органам, у нижній частині спини – сечостатевій системі.
Масаж корисно впливає на внутрішні органи. Під час процедури активно обробляється зона навколо хребта, яка містить точки, що відповідають за роботу внутрішніх органів. Активізуючи ці точки, можна активізувати роботу внутрішніх органів.
Після масажу, щоби вивести токсини з організму, потрібно випити склянку гарячої води і трохи відпочити, бо через інтенсивніший кровообіг виникає легке запаморочення.
З лікувальною метою масаж роблять двічі на тиждень, для профілактики – раз на місяць.
Ціна: 120 гривень.
Масаж гуаша обличчя. Масаж обличчя також виконують пластинами гуаша, але вони значно меншого розміру, овальної форми або у вигляді хвостиків рибок. Ними впливають на точки на обличчі.
Для масажу використовують також очищувальний гель та маску з пом’якшувальним компонентом. Пластини дають ефект лімфодренажу, який виводить токсини з організму.
Покращується колір шкіри, зникають набряки, виводиться зайва міжклітинна рідина. Після масажу з’являється відчуття свіжої та здорової шкіри.
Ціна: 120 гривень.
Випробувано на собі
Синці після масажу зникли за три дні
Коли мені запропонували зробити китайський масаж гуаша спини, я й не передбачала, що три дні моя спина буде мати такий малюнок, за яким можна легко вивчити будову скелета. Щоправда, перед початком процедури попередили: синці будуть обов’язково, але минуть за кілька днів.
Масаж виконувала китаянка Хуам. Все почалося з приємного легкого масажу, застосування ефірних олій, які гарно пахли. Я вже почала розслаблятися і дрімати. Але гостре поколювання одразу ж збадьорило. Китаянка пояснила, що використовує спеціальну пластину гуаша і почала інтенсивно водити нею у міжреберних ділянках. Я одразу відчула кожну клітинку своєї спини: тут лопатка, тут друге ребро, тут третє і так далі. Якщо чесно, то відчуття досить болісні. Але масажистка переконувала, що завдяки такій процедурі виходять токсини. А ще мені було цікаво, за якою ж частиною спини мені можна буде визначити проблемну ділянку. Так тривало майже півгодини.
Після пластини гуаша масажистка знову потішила – зробила розслаблюючий масаж. Після мого запитання, який зараз колір моєї спини, Хуам розповіла, що він у мене рівномірний, тож серйозних проблем зі здоров’ям, найімовірніше, немає. Але мої плечі потерпають від відкладень солей, тому ще один масаж мені би не завадив.
Щойно я встала, одразу відчула втому і легке запаморочення. Мені одразу дали випити чашку теплої води і порадили не перебувати найближчим часом на протягах та біля кондиціонерів. Також попередили, що не можна митися дві години, тому що на тілі відкриті пори, а холод і миття можуть негативно вплинути. Я ще трохи посиділа на кушетці і досить втомлена пішла додому. А вже вдома біля дзеркала роздивилася усі свої синці. На щастя, за три дні малюнок на моїй спині справді зник. (Л. Осадчук)
Коментар фахівця
Іван Марчук, завідувач відділення фізіотерапії, масажист:
– Сам процес масажу призводить до пришвидшення обмінних процесів. Завдяки цьому активніше виділяються з організму продукти розпаду, токсини та солі.
Щодо синців, то за нашою технологією масажу, вони не виникають. Але китайські масажі – це для нас зовсім нова технологія. Як мені відомо, китайці при масажуванні насамперед впливають на біологічно активні точки. А коли це роблять, виникає відчуття розпирання і враження, нібито легко вдарило струмом.
3-07-2008, 10:29
Коментарів 0 Переглядів 14 251

Теги -

До них можна дістатися за допомогою спеціальної карти

Це заклад американської мережі швидкого харчування, що спеціалізується на стравах із курятини
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Щаслива, що змогла хоч трішки допомогти. Блог Галини Олійник
Дуже сподіваюся, що з кошенятами надалі все буде гаразд
Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

Вчора попрощалися із 19 військовослужбовцями 10 окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс"

Раннє виявлення проблеми і правильна корекція слуху – гарантія того, що ви уникнете подальшого погіршення і забезпечите ефективне лікування та реабілітацію, а в результаті будете чути світ на повну!

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.