RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

За сніг на вулицях відповість Бешлей?


30-річний депутат міськради від "Нашої України" Володимир Бешлей може стати заступником міського голови. Проект рішення про його призначення запропонували на розгляд сесії міськради на 31 жовтня.

Володимир Бешлей у складі депутатів міськради є вже друге скликання. Він керівник житлово-комунальної депутатської комісії.
Та чи достатньо досвідчений він для того, аби обіймати таку високу посаду?

"Заступником міського голови має бути людина досвідченіша"

В середовищі депутатів міськради вже кілька днів тривають дискусії щодо того, чи достойний Володимир Бешлей посади заступника мера.
Однозначної відповіді на це запитання не можуть дати ні представники провладної фракції, ні опозиціонери, ні однопартійці 30-річного депутата.

– Враховуючи те, що Володимир Бешлей є членом фракції "Наша Україна", мені було би приємно, щоби мій однопартієць обіймав таку посаду, – розповідає "МБ" депутат Василь МАКСИМЮК. – Гадаю, заступником міського голови має бути людина досвідченіша. Хоч Володимир Бешлей має достатній досвід у роботі в сфері житлово-комунального господарства. Але ця людина повинна бути дорослішою.

– У нього є достатньо господарського досвіду, бо він працював як депутат міськради у відповідних напрямах. Гадаю, як господар він впорається з роботою, – впевнена "свободівка" Олена КАЛМИКОВА.

Енергійність та наполегливість – ці якості Бешлея відзначає "регіонал" Ростислав БІЛИК.

– Він депутат уже другого скликання. І він уже вдруге є головою житлово-комунальної комісії. Він був головою комісії по дорогах, по ЖРЕПах. Можливо, він не є настільки хорошим спеціалістом, як був Тимофеєв, але він молодий, енергійний, – сказав депутат.

Натомість однопартієць Білика Ярослав КУШНІРИК вважає інакше:

– Я не готовий коментувати це. Спочатку треба подивитися на трудовий шлях людини. Не знаю, чи проголосують депутати за це рішення. Не можу це гарантувати.

Водночас опозиція – твердо проти такого призначення.

– Я можу тільки поспівчувати Михайлішину, бо очевидно, секретар не може "втягнути" у свою команду фахових людей, – каже депутат-"фронтовик" Олексій КАСПРУК. – Це взагалі людина без авторитету. Гадаю, нічого путнього з цього не може вийти апріорі. Думаю, що депутатський корпус не підтримає цю кандидатуру. Це дуже серйозна й відповідальна робота. Людина повинна мати хоч якийсь досвід керування людьми й колективами. У його підпорядкуванні будуть сотні людей, якщо не тисячі.

"Вони ніколи не працювали у великих колективах"

Не найкращим рішенням міськради вважає призначення Бешлея заступником мера колишній міський голова Чернівців Микола ФЕДОРУК. Раніше екс-мер виховував і навчав Бешлея азам роботи в комунальній сфері. Та згодом молодий депутат "віддячив" йому, проголосувавши за усунення Федорука з посади міського голови.

– Колись я намагався взяти над ним шефство і провести, щоби він попрацював трохи начальником якогось підприємства. ЖРЕПу, наприклад, – каже "МБ" Федорук. – Бо ж для того, щоби піти в чиновники, треба мати певний життєвий досвід. Біда багатьох нинішніх управлінців у тому, що вони ніколи не працювали у великих колективах і не знають, що таке життя. Володимир Бешлей відмовився від моєї пропозиції та вирішив бути "грантоїдом". А нині питання про ефективність від такого призначення – не до мене. Хоча не вважаю, що це призначення – найкращий варіант.

Сам Володимир Бешлей вважає, що впорається зі своїми обов’язками, якщо його призначать заступником мера. Мовляв, потрібного досвіду вже набув, а впевненості – хоч відбавляй.

– У мене достатньо досвіду роботи у місцевому самоврядуванні, – каже він. – Я був депутатом районної ради, секретарем житлово-комунальної комісії. Мене з 18 років тричі обирали в органи місцевого самоврядування. Тому я розумію систему організації роботи, розумію проблеми, які існують. Впевненість є. Якщо довірять мені депутати таку місію, значить виконуватиму. Я впевнений, що депутати проголосують за відповідне рішення.
Микола КОБИЛЮК
4-10-2013, 17:34
Коментарів 0 Переглядів 2 882

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.