RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

«Прагну, щоб мною пишалися близькі та рідні»

В десятому ювілейному конкурсі "Успішна пані Чернівців-2012" перемогла заступник декана з навчально-виховної роботи економічного факультету ЧНУ, кандидат економічних наук Наталія Філіпчук. Жінка розповіла molbuk.com про участь у конкурсі та подальші плани.

Чому брали участь у конкурсі?

Мій шлях на конкурс "Успішна пані Чернівців", як і багато інших знакових подій мого життя, почався з пісні, яку ми з чоловіком заспівали на прохання наших фінів на їхньому весіллі. Серед гостей цього свята була одна із членкинь клубу "Успішна пані Чернівців", яка згодом і запросила взяти участь у конкурсі. Зізнаюся, що довго вагалась, оскільки підготовка до конкурсу забирає багато часу. Але одна подія утвердила моє рішення взяти участь у конкурсі та, що найважливіше, приєднатися до учасниць клубу "Успішна чернівчанка". На свято Миколая ми зі студентами економічного факультету брали участь у благодійній акції і були гостями на концерті вихованців школи-інтернату. Серед присутніх були кілька успішних панянок, діти їх зустрічали, як рідних. Згодом я дізналася про фестиваль "Промінь надії" та ще ряд доброчинних заходів, ініційованих клубом.
Відтак основною моєю спонукою до участі у конкурсі стало прагнення допомагати дітям-сиротам. І звичайно кожен прагне, щоби ним пишалися близькі та рідні, мені ж неймовірно хочеться, щоби моїми здобутками пишався синочок Ростиславчик, усе роблю наразі саме для нього…


Поділіться враженнями від конкурсу

Враження просто фонтанують…
Конкурс "Успішна пані Чернівців" – це унікальний захід, який дозволяє кожній учасниці значно збагатити власний соціальний капітал. Водночас це гарна нагода показати багатогранність особистості кожної учасниці, починаючи з концепції газети та страви і закінчуючи театралізованою постановкою. Зокрема для мене участь у останній стала безцінним досвідом і можливістю перевтілитись в образ Ніфертіті – знакової жінки в історії людства. Усі учасниці виконали свої ролі просто бездоганно…


Чи легко далась перемога?

Перемога еквівалентна моїм зусиллям, витраченим на підготовку до кожного конкурсного етапу. Обдумування та підбір кожної деталі, творчий пошук, робота з кравчинями до ночі, до цього всього я була готова заради якісного результату…

Глядачам запам’ятався ваш пісенний номер. Чому саме ця пісня і чия ідея постановки?

З дитинства я дуже люблю українські народні пісні, також мені імпонує творчість Оксани Білозір. Пісню "Кленова балада" співаю з дитинства, зазвичай без музичного супроводу, однак ідея номеру викристалізувалась у моїй уяві доволі швидко, і під неї разом зі звукорежисером Євгеном Столяром ми зробили повністю нове дуже якісне аранжування, приділяючи особливу увагу мінорній гармонії, адже саме такою я бачила основу майбутнього номеру.
У номері брали участь молоді хлопці, їхня активність, ініціативність і завзяття у роботі над цією постановкою стали для мене своєрідним компліментом, оскільки на факультеті як заступник декана я відповідаю за навчально-виховну роботу, яка передбачає різного роду особистісноформуючі заходи, які, в свою чергу, дозволяють студентам відкривати у собі щось нове та цікаво самореалізовуватись поза межами навчального процесу. Послухавши вперше у моєму виконанні баладу, хлопці пройнялися змістом пісні і до останньої репетиції наш склад не зменшувався, а навпаки – кількість бажаючих бути задіяними все зростала. Після виступу хлопці ділилися враженнями, що емоції захоплення від отриманого на сцені адреналіну їх ще довго не покидали. Вони щиро пишалися проробленою роботою в команді.


Що вважаєте найбільшою перемогою і найбільшим досягненням?

Найбільшою перемогою над собою вважаю захист кандидатської дисертації майже на 9-му місяці вагітності. А щодо досягнень, вдячна Богу, що до 30 років змогла реалізувати себе як науковець, педагог і що найголовніше – дружина і матір.
Редактор: Igor
13-03-2012, 14:57
Коментарів 0 Переглядів 3 886

Теги -

Для кого можливі графіки відключень

Газовики просять споживачів перекрити крани на спусках перед газовими приладами та не відкривати до зазначеного часу


Такі зміни запровадили "у зв’язку з численними зверненнями мешканців"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.