Макарони, рис, гречка, картопля - це найпопулярніші гарніри до м'ясних страв. Але більшість людей забувають про ще один продукт, який принесе велику користь всьому організму. Головне, правильно його приготувати.
Про це
повідомляє РадіоТрек.
Йдеться про бобові. Квасоля, сочевиця та горох містять достатню кількість необхідних організму мікроелементів.
Крім того, у бобових дуже багато рослинного білка. Це однозначно позитивно впливатиме на людей з гіпертонічною хворобою.
Щоб гарнір був не лише смачним, а й корисним, продукти потрібно розварювати. Це допоможе уникнути здуття живота.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам
зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.