Цей торт виглядає святково, смакує неймовірно і, що найголовніше, готується дуже просто. Ідеальний вибір для любителів шоколаду та бананів!
Це чудовий десерт, який легко приготувати та не потрібно використовувати духовку. Торт виходить ніжним, із приємним поєднанням шоколадного смаку та аромату бананів, а також ідеально підходить для чаювання або святкового столу. Про це
пише NV.
Інгредієнти:Банан - 2 шт.;
Масло вершкове 73% - 20 г;
Цукор - 1 ст. л.;
Яйця курячі - 1 шт.;
Цукор - 50 г;
Цукор ванільний - 8 г;
Олія соняшникова рафінована - 50 мл;
Сіль - 1 щіпка;
Молоко 3,2% - 100 мл;
Борошно пшеничне - 130 г;
Какао-порошок - 20 г;
Розпушувач - 8 г.
ПриготуванняКрок 1Ретельно миємо й обсушуємо банани. Зрізаємо кінці і розрізаємо поздовж у шкірці. Відкладаємо в сторону. За той час у глибокій сковорідці розігріваємо масло та додаємо туди ж цукор. Перемішуємо і даємо карамелізуватися впродовж кількох секунд.
Крок 2Тоді знімаємо з бананів шкірку і кладемо в пательню до масла з цукром. Відставляємо сковорідку в сторону. Решту інгредієнтів змішуємо в окремому посуді до утворення тіста.
Крок 3Готове виливаємо на банани у сковорідці, накриваємо кришкою і ставимо готувати на малий вогонь. Десерт зубочисткою перевіряємо на готовність. Коли сирого тіста не залишатиметься на зубочистці, то викладаємо торт на тарілку бананами у верх. Орієнтовний час приготування 20-30 хвилин, але все залежить від сковорідки й т.д. Даємо охолонути та насолоджуємось неповторним смаком.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
26-11-2024, 00:30
0
684