Швидкі французькі млинці з трьох інгредієнтів: як приготувати лінивий сніданок

Смачні рецепти / Їжа
4 193
0

Сніданок у вихідні – це час, щоб не поспішати і приготувати щось особливе, замість того, щоб швидко зробити бутерброди чи яєчню.

Хорошим варіантом можуть стати млинці. Ними можна насолоджуватись як з солоною, так і солодкою начинкою. Додавання сезонних фруктів або джему буде чудово підходити. Express поділився французькими тоненькими млинцями з трьох інгредієнтів.



Для приготування знадобляться:

борошно - 100 г;
яйця - 2 шт.;
молоко - 300 мл;
масло для смаження.

Покладіть яйця, борошно та молоко у велику миску та збийте до однорідної маси. Простіше буде, якщо спочатку збити яйця з борошном, а вже потім додавати молоко. Завдяки цьому буде менше грудочок.

Отримавши суміш до потрібної консистенції, розігрійте сковороду на середньому вогні та додайте трохи олії.

Налийте стільки вашої суміші, щоб покрити дно сковороди. Готуйте близько однієї хвилини з кожного боку. Коли вони будуть готові, можна заповнити млинці начинкою, або ж змащувати їх чимось вже під час сніданку.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.