У п’ятницю, 24 серпня, в туристичному комплексі "Услад" на Дністровському водосховищі відбулися грандіозні змагання "Тріатлон" за участю позашляхових автомобілів марки Тойота.

Непереможний Прадо!

Змагання відбувалися в три етапи: повітряні кулі здіймалися високо над Дністром та передавали естафету швидкісним катерам.

Непереможний Прадо!

Три величні представники великої і могутньої родини Тойота - Прадо та пікапи Хайлакс, чекали своєї черги на березі, щоб показати всю свою потужність на бездоріжжі.

Непереможний Прадо!

Перегони були сповнені екстриму, адже не кожен позашляховик може показати таку керованість та надійність на лісовій дорозі.

Першим до фінішу прийшов Ленд Крузер Прадо, довівши, що його ніщо не зупинить. Компроміси йому не відомі. Тільки вперед, до кінця! А потім знову в дорогу!

Prado - легендарний автомобіль з майже 60-річною історією. Навіть у найсуворіших дорожніх умовах він завжди впорається з поставленими завданнями. Завдяки відмінним ходовим якостям цього автомобіля, вам підкоряться будь-які перешкоди на шляху. У будь-який момент вашої подорожі на варті вашої безпеки будуть стояти найсучасніші механізми. Насолодіться винятковим оформленням і комфортом справжнього позашляховика!

Непереможний Прадо!

В Тойота Центр Чернівці "Олімп-Моторс" діє вигідна пропозиція на придбання ювілейної серії легендарного позашляховика Toyota Land Cruiser Prado (вироблених до липня 2012 р.) за ціною від 43 120 дол. США. Моторна гама різноманітна: від 2,7-літрових до 4-літрових бензинових і дизельних двигунів.

Непереможний Прадо!

Крім того, був представлений публіці новий спорткар Тойота GT86, який одразу полонив серця відвідувачів.

Toyota GT86 - це спортивне купе малого середнього класу, в якому незвичайна міць під капотом поєднується з економною витратою пального. В Україні дане авто доступне за ціною від 41 710$.

Непереможний Прадо!

Завітайте до Тойота Центр Чернівці та дізнайтеся більше про автомобілі Тойота!

Тойота Центр Чернівці "Олімп-Моторс"
Вул. Хотинська, 49 "З"
Тел. 0372 54 34 01
16-08-2012, 17:22
Коментарів 0 Переглядів 1903

У Чернівцях з 20 серпня можуть відновити рух маршруток №11 і 12
Продан має намір відновити стару транспортну мережу, яка діяла до моменту запровадження транспортного експерименту в Чернівцях
Неефективно освоїли бюджет: на Буковині та Кіровоградщині знайшли порушень на 150 млн грн
За результатами аудиту, Чернівецька область неефективно використала кошти освітньої субвенції з держбюджету
Ти гі…но, нє – ти: прийшов сторож і всіх вигнав. Блог Мостіпаки
Про головні політичні події минулого тижня - у блозі Олександра Мостіпаки
Z-тариф від Київстар: скільки коштуватиме безлімітне спілкування та інтернет для буковинців? (новини компанії)

Жителі Буковини отримають тариф із необмеженим спілкуванням у мережі Київстар, безлімітний мобільний інтернет і 100 хвилин за кордон – лише за 55 грн.

Готуй тіло до пляжу: пропозиції у Чернівцях (на правах реклами)

Літо… Сонце… Море… Період відпусток уже розпочався. Нарешті настав час перепочити від повсякденних турбот і побалувати себе приємним відпочинком на березі річки, моря чи океану