Неймовірна акція на позашляховики від Honda: знижки до 34 200 грн.

Компанія "Автоплаза" проводить масштабну акцію, яка розповсюджується на всю SUV-лінійку автомобілів Honda. Залежно від моделі та модифікації вартість CR-V, Pilot та Crosstour знижена на 24 000 – 34 200 гривень. Таким чином, вартість кожної з моделей стає напрочуд конкурентною у своєму класі.
Також, у доповнення до знижки, покупці Honda Pilot матимуть можливість отримати в подарунок від дилера компанії аксесуари на суму 10 800 гривень. Придбати автомобілі Honda CR-V, Pilot та Crosstour за акційними цінами можна в автосалоні Автоплаза до 31 серпня 2012 р.
Вигідна цінова пропозиція від Honda на лінійку SUV діє у розпалі літніх відпусток, регулярних поїздок за місто та на море. Тобто, саме в той період, коли комфорт та функціональність авто набувають особливого для клієнта значення.
Завдяки своїй універсальності Honda CR-V, Pilot та Crosstour чудово показують себе як у подорожах по бездоріжжю, так і в їзді по міським дорогам. Не дивно, що сегмент SUV щодня збільшує кількість своїх шанувальників в Україні.
Honda CR-V один із найпопулярніших кроссоверів на автомобільному ринку України. Він об’єднує найновіші віяння та ідеї, які покращують керованість, динаміку та рівень комфорту автомобіля. Просторий салон, зручні сидіння та ергономічне розташування органів керування доповнюють відчуття комфорту та повного контролю.
Пропозиція розповсюджується на всі модифікації CR-V з об’ємом двигуна 2,0 та 2,4 л із автоматичною або механічною трансмісією. Ціна – від 253 000 грн.
Honda Pilot – комфортний та місткий кроссовер з багатим устаткуванням. Автомобіль успішно поєднує переваги повного приводу з простотою управління, притаманною легким моделям. Він чудово підходить як для ідеальних трас, так і для незначного бездоріжжя. 3,5-літровий двигун цього кроссовера доволі економний. Система вибіркового відключення циліндрів VCM (Variable Cylinder Management) вибирає актуальну ситуації кількість задіяних циліндрів. Таким чином вона адаптує роботу двигуна до умов руху та забезпечує оптимальне використання пального.
Нові власники Honda Pilot разом із акційною знижкою, яка дозволить зекономити 25 400 гривень, отримають у подарунок аксесуари на суму 10 800 гривень від офіційних дилерів Honda. Вартість автомобіля – від 351 000 гривень.
Honda Crosstour – це унікальний клас у сегменті повнопривідних автомобілів. Він поєднує азарт від управління великим, потужним седаном та відчуття, яких надають повний привід та кліренс SUV. Родзинкою Crosstour став неординарний, яскравий дизайн.
Акційна вартість преміального Honda Crosstour – 407 000 гривень, враховуючи знижку 24 000 гривень.

Модель Акційна роздрібна ціна, грн.
CR-V '12 253 000 - 299 000
Pilot '11 351 000 - 421 000
Pilot '12 356 000 - 426 000
Crosstour '11 407 000

Спеціальні ціни на CR-V, Pilot ті Crosstour діють до 31 серпня 2012 р. в автосалоні "Автоплаза", м. Чернівці, вул.. Гайдара, 1Л, тел. (0372) 55 66 99 http://avtoplaza.ua
16-08-2012, 11:46

Каспрук подав позов до суду про визнання своєї відставки незаконною
Чернівецький окружний адміністративний суд прийняв до розгляду справу про відставку Каспрука, засідання вестиме суддя Олег Боднарюк
Неефективно освоїли бюджет: на Буковині та Кіровоградщині знайшли порушень на 150 млн грн
За результатами аудиту, Чернівецька область неефективно використала кошти освітньої субвенції з держбюджету
Ти гі…но, нє – ти: прийшов сторож і всіх вигнав. Блог Мостіпаки
Про головні політичні події минулого тижня - у блозі Олександра Мостіпаки

Готуй тіло до пляжу: пропозиції у Чернівцях (на правах реклами)

Літо… Сонце… Море… Період відпусток уже розпочався. Нарешті настав час перепочити від повсякденних турбот і побалувати себе приємним відпочинком на березі річки, моря чи океану
Привітання з Днем конституції від "Сварог Вест Груп" (на правах реклами)

Щиросердечно вітаю із Днем Конституції України!