На площі Турецької Криниці відбувається свято національних кухонь. Тут можна скуштувати українські, молдавські, єврейські, італійські й навіть індійські страви.
На площі смачно пахне шашликами, які смажать тут же на вогні. Їх швидко розкуповують.
- Ми представляємо єврейську кухню, – розповіла Майя. – У нас є фарширована риба, фаршмак, маїна, запечена курка, свинячі реберця, домашні ковбаски, шашлик.
– Ми приготуваали страви молдавської кухні, – каже Віоріка Василівна. –Це мамалига з бринзою і шкварками, мітітеї, буц, голубці, капуста зі свинними реберцями, білі гриби у сметані, селянський салат із сушених грибів, солодка начинка з кукурудзяної муки, спечена в печі.
5-10-2013, 16:32
0
2 457