DataLife Engine > фоторепортаж / Новини Чернівців > На святі кухонь в Чернівцях пригощають фаршированою рибою і реберцями

На святі кухонь в Чернівцях пригощають фаршированою рибою і реберцями

На святі кухонь в Чернівцях пригощають фаршированою рибою і реберцями

На площі Турецької Криниці відбувається свято національних кухонь. Тут можна скуштувати українські, молдавські, єврейські, італійські й навіть індійські страви.

На площі смачно пахне шашликами, які смажать тут же на вогні. Їх швидко розкуповують.

- Ми представляємо єврейську кухню, – розповіла Майя. – У нас є фарширована риба, фаршмак, маїна, запечена курка, свинячі реберця, домашні ковбаски, шашлик.

– Ми приготуваали страви молдавської кухні, – каже Віоріка Василівна. –Це мамалига з бринзою і шкварками, мітітеї, буц, голубці, капуста зі свинними реберцями, білі гриби у сметані, селянський салат із сушених грибів, солодка начинка з кукурудзяної муки, спечена в печі.

На святі кухонь в Чернівцях пригощають фаршированою рибою і реберцями

На святі кухонь в Чернівцях пригощають фаршированою рибою і реберцями

На святі кухонь в Чернівцях пригощають фаршированою рибою і реберцями

На святі кухонь в Чернівцях пригощають фаршированою рибою і реберцями

На святі кухонь в Чернівцях пригощають фаршированою рибою і реберцями



Повернутися назад