
Кулінарний блогер розповів як приготувати трендовий напій вдома. Пінку для капучино можна збити за лічені хвилини.
Про це пише NV.
Багато хто знає спосіб збивати молочну пінку за допомогою френч-пресу, але варіант із банкою ще простіший і має низку переваг. Цим простим і водночас геніальним лайфхаком поділився на своїй сторінці в Instagram Олександр Огороднік.
За його словами, справжню каву капучино можна з легкістю приготувати вдома. "Достатньо взяти трішки молока, збовтати його в закритій банці до появи піни, а далі стабілізувати її 30 секунд в мікрохвильовці. Молоко має бути тепле. 30 секунд ідеально для 80−100 г молока, якщо більше молока, то більше часу в мікрохвильовці", — радить Огороднік.
Блогер додає, що піну необхідно трішки розбовтати для зменшення великих бульбашок і наливати поверх вашої кави.
Читайте новини "МБ" у Google News | Facebook | Telegram | Viber | Instagram







