Краще, ніж у кав’ярні. Як збити ідеальну пінку з молока за хвилину

новини / Їжа
305
0
Кава


Кулінарний блогер розповів як приготувати трендовий напій вдома. Пінку для капучино можна збити за лічені хвилини.

Про це пише NV.



Багато хто знає спосіб збивати молочну пінку за допомогою френч-пресу, але варіант із банкою ще простіший і має низку переваг. Цим простим і водночас геніальним лайфхаком поділився на своїй сторінці в Instagram Олександр Огороднік.

За його словами, справжню каву капучино можна з легкістю приготувати вдома. "Достатньо взяти трішки молока, збовтати його в закритій банці до появи піни, а далі стабілізувати її 30 секунд в мікрохвильовці. Молоко має бути тепле. 30 секунд ідеально для 80−100 г молока, якщо більше молока, то більше часу в мікрохвильовці", — радить Огороднік.

Блогер додає, що піну необхідно трішки розбовтати для зменшення великих бульбашок і наливати поверх вашої кави.

Читайте новини "МБ" у Google News | Facebook | Telegram | Viber | Instagram

0 коментарів

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
ТОП 10