
Гречка – дуже корисна крупа, яка може бути основою для каш і супів. Варто зазначити, що гречку можна готувати з овочами, м'ясом, грибами і що важливо – гречку можна навіть не варити, а просто запарити.
Про це пише Oboz.ua
Інгредієнти:
350 г гречки (сухої)
550 фаршу (смачніше з яловичим або телячим, але підійде і курячий)
120 г цибулі
2-3 зуб. часнику
140 г моркви
15 г зелені (кріп і петрушка)
700-900 мл води
3 ст.л томату
сіль, перець, паприка, мелений коріандр
Спосіб приготування:
1. Посмажте цибулю та моркву 3-4 хвилини. Кидаємо фарш, перемішуючи готуємо 10-12 хвилин, додаємо томат, всипаємо спеції – мелений коріандр, копчену паприку, сіль і перець і все вимішуємо. Всипаємо суху гречку і заливаємо водою, щоб покрити все.
2. Перемішуємо і за зачиненої кришки, на середньому вогні, готуємо, поки не википить уся вода. Приблизно 15-20 хвилин і готово.
Присипаємо рубаною зеленню і подаємо!
Читайте новини "МБ" у Google News | Facebook | Telegram | Viber | Instagram







