RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |



Експерти, опитані журналістами китайського видання Sohu, розповіли про те, що їсти курку цілком не варто.

За їх словами, вживання в їжу окремих частин цього птаха може завдати організму шкоди.



Наприклад, вкрай не рекомендується з’їдати шкіру курки в будь-якому вигляді. Справа в тому, що в цій частині птиці досить багато жиру, крім усього іншого, в ній накопичується найбільша кількість бактерій. Крім того, досить багато паразитів можуть містити в собі легені і гузок (хвостова частина тулуба птаха).

У тих же легких, підкреслюють експерти, накопичується велика кількість бактерій, які стійкі до високих температур і можуть не загинути при термічній обробці. Вживання цих частин в їжу може обернутися нездужанням. Маса небезпечних речовин накопичується і в голові птиці.

А ось найменше хімічних добавок і хвороботворних бактерій міститься в білому м’ясі. Вживаючи в їжу курячу грудку, люди отримують білки високої якості, які досить легко засвоюються організмом.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Галина Олійник
13-12-2024, 22:40
Коментарів 0 Переглядів 931

Теги - курка, їжа
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.