І для того, щоб приготувати печиво не потрібно довго місити тісто та вмикати духовку. Все можна зробити й на сковороді.
Про це пише
DailyNewsІнгредієнтиДля приготування потрібні такі продукти:
борошно — 100 г;
манна крупа — 100 г;
кефір — 100 мл;
яйце — 1 шт.;
цукор — 50 г;
розпушувач — 1 ч.л;
масло — 50 г.
Як приготуватиЯйце потрібно збити з цукром. Далі до нього треба вмішати м’яке масло та влити кефір кімнатної температури. Вимішайте все до однорідності.
Тепер в масу можна вводити манну крупу, просіяне борошно та розпушувач. Після цього тісто повинно постояти протягом 30 хвилин. Потім його можна розкачати та нарізати.
Розігрійте сковороду. Викладайте заготовки та випікайте по 3-4 хвилин з кожної сторони. Вогонь повинен бути мінімальний. Можна печиво змастити варенням. Смачного!
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
7-11-2024, 01:15
0
615