RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |
Молодий буковинець » новини » Гроші на вітер: кухонна техніка, про покупку якої найбільше шкодують


Технічні винаходи значно полегшують наше життя. І без деяких агрегатів ми вже насилу можемо уявити свій побут. Однак деякі винаходи роками припадають пилом в коробках і більшість людей перестають ними користуватися вже через кілька місяців.

Рейтинг непотрібної побутової техніки, на яку не варто витрачати гроші, склали на порталі Foodandmood.



Яйцеварка
Зварити одне яйце або кілька можна у звичайній невеликій каструлі з водою. З цим простим завданням може впоратися навіть дитина.

А ось цілий агрегат для варіння яєць зазвичай радує тільки спочатку, потім він припадає пилом в шафі або займає багато місця на кухні.

Тостер
20 років тому тостери були дуже популярні й у всіх закордонних фільмах в них готували прекрасні грінки на сніданок. Зараз тостерами користуються тільки віддані любителі хрусткого підсмаженого хліба.

До речі, тостери з часом замінили бутербродницями, де тости виходять набагато смачніші. Крім того, є ще сковорідка і духовка.

Йогуртниця
Функції цього девайса вже давно стали використовувати в мультиварках, пароварках і скороварках. Окремо купувати йогуртницю сенсу немає. Мити її після використання дуже довго, місця займає багато.

Цей апарат актуальний тільки для мам з маленькими дітьми, але і то – недовго.

Фритюрниця
Володарі цієї техніки були розчаровані, бо девайс не став постійним жителем кухні. Хрусткої картоплі фрі хочеться багатьом, але ось смажити її щодня немає сенсу – занадто шкідлива їжа. На один захід потрібно вилити багато олії, яка і так зараз дорога. І якщо не використовувати цю олію відразу знову, то її потрібно просто вилити.

Дешевше зробити мініфритюр у звичайній каструлі або купити, коли дуже хочеться, готовий фаст-фуд.

Фондюшниця
Цей агрегат часто дарують і використовувати його є сенс тільки для великої родини або компанії. Розігрівати фондюшницю, купувати різні сири у великих кількостях, топити шоколад на велику компанію – все це сильно стомлює господарів і фондюшницю через деякий час відправляють припадати пилом в шафу.

Дешевше замовити страву в ресторані, ніж зберігати цей девайс заради однієї вечірки на рік.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
4-08-2024, 01:30
Коментарів 0 Переглядів 4 090

Теги -

За попередньою інформацією ДТП з потерпілими.

Водопостачання відключене на майже 30 вулицях.


Загалом президент позбавив нагород 34 людей
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Вранці температура повітря становить -1°


«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
ВІДЕО Переглянути все відео

Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.