Від маленької пекарні до мережі пекарень “Сито”: інтерв’ю із співзасновником Антоном Гушиликом*

новини / прес-релізи
3 621
0
* Реклама

Компанія "Сито" понад 7 років активно займається виробництвом і розвитком замороженої хлібобулочної продукції в Україні. Продукція "Сито" включає в сабе заморожені хлібобулочні напівфабрикати (круасани, пиріжки, хачапурі,слоєне тісто), заморожений хліб і булочки (булочки для бургера, хот дога), вареники, пельмені, млинці, заморожена піца. Їхня продукція забезпечує пекарні, ресторани, готелі, їдальні, супермакети і магазини завжди якісним хлібобулочним напівфабрикатом, для того щоб покупці завжди і скрізь змогли купити свіжу випічку.

Редакція molbuk побувала у новому просторі пекарні “Сито” за адресою вул.Героїв Майдану, 1а та поспілувалась із співзасновником пекарні. Далі - у відеосюжеті.



Більше про пекарню у їхньому Instagram: syto.bakery
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують