Компанія "Сито" понад 7 років активно займається виробництвом і розвитком замороженої хлібобулочної продукції в Україні. Продукція "Сито" включає в сабе заморожені хлібобулочні напівфабрикати (круасани, пиріжки, хачапурі,слоєне тісто), заморожений хліб і булочки (булочки для бургера, хот дога), вареники, пельмені, млинці, заморожена піца. Їхня продукція забезпечує пекарні, ресторани, готелі, їдальні, супермакети і магазини завжди якісним хлібобулочним напівфабрикатом, для того щоб покупці завжди і скрізь змогли купити свіжу випічку.
Редакція molbuk побувала у новому просторі пекарні “Сито” за адресою вул.Героїв Майдану, 1а та поспілувалась із співзасновником пекарні. Далі - у відеосюжеті.
Більше про пекарню у їхньому Instagram: syto.bakery
Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.
"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.