DataLife Engine > новини / прес-релізи > Від маленької пекарні до мережі пекарень “Сито”: інтерв’ю із співзасновником Антоном Гушиликом*

Від маленької пекарні до мережі пекарень “Сито”: інтерв’ю із співзасновником Антоном Гушиликом*

* Реклама

Компанія "Сито" понад 7 років активно займається виробництвом і розвитком замороженої хлібобулочної продукції в Україні. Продукція "Сито" включає в сабе заморожені хлібобулочні напівфабрикати (круасани, пиріжки, хачапурі,слоєне тісто), заморожений хліб і булочки (булочки для бургера, хот дога), вареники, пельмені, млинці, заморожена піца. Їхня продукція забезпечує пекарні, ресторани, готелі, їдальні, супермакети і магазини завжди якісним хлібобулочним напівфабрикатом, для того щоб покупці завжди і скрізь змогли купити свіжу випічку.

Редакція molbuk побувала у новому просторі пекарні “Сито” за адресою вул.Героїв Майдану, 1а та поспілувалась із співзасновником пекарні. Далі - у відеосюжеті.



Більше про пекарню у їхньому Instagram: syto.bakery



Повернутися назад