Новини Дня

00:30
Не тільки риба: чотири найкращих рослинних джерела омега-3
00:15
Шість продуктів, які допоможуть залишатися здоровими всю зиму
23:59
На фронті 174 зіткнення, на Покровському напрямку ворог зазнав відчутних втрат
23:45
П'ятниця стане початком "білої смуги" для чотирьох знаків Зодіаку. Кого обрали карти Таро
23:23
Названо овоч, який потрібно їсти всім щодня
22:58
Україна під час ракетного обстрілу Курщини поранила північнокорейського генерала - WSJ
22:43
Путін заявив, що Росія атакувала Україну ракетою середньої дальності "Орєшнік"
22:21
Міністри ЄС обговорили підвищення тарифів на аграрний імпорт із РФ і Білорусі
22:05
Сонце поверне щастя в життя цих знаків Зодіаку. На кого чекає період великої радості
21:41
Рекордні витрати на оборону, скорочення пенсій: у РФ затвердили бюджет на 2025-27 роки
21:20
Що станеться з організмом, якщо їсти картоплю щодня
21:00
Чернівчанка, яка очолила Міндовкілля розповіла, на чому повинна базуватися відбудова України
20:40
На збереження репродуктивних клітин військових у бюджеті заклали ₴190 мільйонів
20:20
ЗСУ створили першу школу підготовки операторів безпілотних роботизованих комплексів
20:18
Платіжне шахрайство: важливість двофакторної автентифікації*
20:00
У Чернівцях патрульні зупинили п'яного водія: вміст алкоголю перевищив норму в 14 разів
19:40
Рада ухвалила законопроєкт про безпеку в закладах середньої освіти: деталі
19:23
З'явився графік вимкнення світла на Буковині на 22 листопада
19:20
Становище України на фронті погіршилось: міністр оборони Британії зробив попередження
19:00
Чи можна їсти банани на схудненні: відповідь дієтолога
Больше новостей
Молодий буковинець » новини » Смачний пиріг з яєць, що залишилися після Великодня: легкий спосіб приготування

Смачний пиріг з яєць, що залишилися після Великодня: легкий спосіб приготування

новини / Смачні рецепти
714
0

Якщо після Великодня у вас залишились крашанки, то з них можна приготувати смачний заливний пиріг. Готується він легко та ще й допоможе смачно використати залишки святкового стола.

Про це йдеться на YouTube-каналі "Cooking with Lesia Pizhyk".



Що знадобиться
Заливний пиріг з вареними яйцями та капустою дуже простий у приготуванні. Він чудово підходить для сніданку, обіду, вечері чи перекусу.

До того ж подавати його можна гарячим або прохолодним.

Для приготування знадобляться такі інгредієнти:

кефір - 300 мл
яйця курячі - 3 шт.
борошно - 150 г
сіль - 0,5 ч.л
розпушувач - 1 ч.л

Щоб приготувати начинку підготуйте такі продукти:

капуста білоголова - 300 г
яйця курячі - 4 шт.
цибуля - 2 шт.
олія - 2 ст.л
зелень, сіль та чорний перець - до свого смаку

Спосіб приготування
У миску налийте кефір, додайте сіль, яйця, розпушувач і перемішайте вінчиком. Насипте борошно і вимішайте тісто до однорідної маси.

Далі для начинки цибулю наріжте і відправте на сковороду, розігріту з олією, і смажте 5-7 хвилин до прозорості. Періодично помішуйте.

Після цього наріжте капусту і відправте до цибулі та перемішайте. Готуйте під кришкою на маленькому вогні 10-15 хвилин, помішуючи. Також не забудьте посолити та поперчити.

Візьміть крашанки і наріжте кубиками. З’єднайте у мисці капусту із цибулею, яйця і подрібнену зелень.

Форму для запікання змастіть олією і налийте половину тіста. Зверху викладіть начинку і залийте другою половиною тіста.

Духовку розігрійте до 180°C, помістіть у неї форму з пирогом і випікайте 40-45 хвилин до появи золотистого кольору.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: