RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |
Молодий буковинець » новини » Названо секретний інгредієнт, що покращує смак трав'яних чаїв


Сушена шкірка мандаринів може значно покращити ваш трав'яний чай, пише Tasting Table.

"Мандарини самі по собі - досить смачна закуска, але і їхня шкірка може творити чудеса, у тому числі з чаєм", - йдеться у публікації.



Зазначається, що велика частина смаку й аромату, який ми асоціюємо з цитрусовими, виходить безпосередньо від масла в шкірці. Саме тому такі інгредієнти, як цитрусова цедра, часто включають у безліч рецептів.

При додаванні в чай солодкий, гострий і злегка квітковий запах і смак мандаринової шкірки без сумніву доповнить смак самого чаю. Крім того, шкірка мандаринів містить корисні поживні речовини, вітаміни та антиоксиданти.

Вказується, що додати сушену шкірку мандарина в чай легко, і це може бути відмінним способом переробити те, що зазвичай викидається.

"Якщо ви використовуєте шкірку від з'їдених вами мандаринів, обов'язково вибирайте органічні фрукти і ретельно очищайте шкірку перед сушінням, щоб забезпечити найвищий рівень безпеки харчових продуктів", - радять експерти.

Висушити шкірку найпростіше в духовці при найнижчій температурі, і займе це всього два-три години.

"Потім ви можете розламати шкірку на більш дрібні шматочки і додати в трав'яний чай", - пише сайт.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Алісія Давид
21-02-2024, 01:30
Коментарів 0 Переглядів 801

Теги -

За попередньою інформацією ДТП з потерпілими.

Водопостачання відключене на майже 30 вулицях.


Загалом президент позбавив нагород 34 людей
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Вранці температура повітря становить -1°


«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
ВІДЕО Переглянути все відео

Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.