Сушена шкірка мандаринів може значно покращити ваш трав'яний чай,
пише Tasting Table.
"Мандарини самі по собі - досить смачна закуска, але і їхня шкірка може творити чудеса, у тому числі з чаєм", - йдеться у публікації.
Зазначається, що велика частина смаку й аромату, який ми асоціюємо з цитрусовими, виходить безпосередньо від масла в шкірці. Саме тому такі інгредієнти, як цитрусова цедра, часто включають у безліч рецептів.
При додаванні в чай солодкий, гострий і злегка квітковий запах і смак мандаринової шкірки без сумніву доповнить смак самого чаю. Крім того, шкірка мандаринів містить корисні поживні речовини, вітаміни та антиоксиданти.
Вказується, що додати сушену шкірку мандарина в чай легко, і це може бути відмінним способом переробити те, що зазвичай викидається.
"Якщо ви використовуєте шкірку від з'їдених вами мандаринів, обов'язково вибирайте органічні фрукти і ретельно очищайте шкірку перед сушінням, щоб забезпечити найвищий рівень безпеки харчових продуктів", - радять експерти.
Висушити шкірку найпростіше в духовці при найнижчій температурі, і займе це всього два-три години.
"Потім ви можете розламати шкірку на більш дрібні шматочки і додати в трав'яний чай", - пише сайт.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
21-02-2024, 01:30
0
801