Курятину однаково дуже люблять як послідовники здорового способу життя, так і любителі фастфуду. Що корисного в курятині, які частини її взагалі краще не вживати.
Про це йдеться в публікації
Eat This, Not That..
За що так люблять курятинуКурятина популярна, тому що:
- куряче м'ясо дешевше за свинину та яловичину,
- курятина нежирна (в 100 г м'яса лише 110 калорій), через це її полюбляють навіть дієтологи,
- куряче м'ясо містить багато вітамінів та мікроелементів.
Що у курці вважається шкідливим?Найшкідливішою частиною курки, на думку фахівців, є куряча шкіра:
- в ній немає жодних вітамінів,
- вона містить високий рівень холестерину та жиру,
- у курячій шкірі також можуть бути залишки хлору, які використовуються для надання несвіжим тушкам товарного вигляду.
Через це спеціалісти рекомендують вживати будь-яку частину курки тільки після того, як з неї буде знято шкіру.
Далі у рейтингу "шкідливості" крила, через те, що курячі крила - це самі кістки зі шкірою. Відповідно, там немає жодних вітамінів та корисних елементів.
Серед нутрощів найшкідливішими вважаються курячі легені, тому що в них можуть бути такі бактерії, як лістерія, яка погано піддається термічній обробці.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
10-02-2024, 22:36
0
6 673