DataLife Engine > новини > Яка частина курки найшкідливіша: в жодному разі не їжте її

Яка частина курки найшкідливіша: в жодному разі не їжте її


Курятину однаково дуже люблять як послідовники здорового способу життя, так і любителі фастфуду. Що корисного в курятині, які частини її взагалі краще не вживати.

Про це йдеться в публікації Eat This, Not That..

{reklama}

За що так люблять курятину

Курятина популярна, тому що:

- куряче м'ясо дешевше за свинину та яловичину,
- курятина нежирна (в 100 г м'яса лише 110 калорій), через це її полюбляють навіть дієтологи,
- куряче м'ясо містить багато вітамінів та мікроелементів.

Що у курці вважається шкідливим?

Найшкідливішою частиною курки, на думку фахівців, є куряча шкіра:

- в ній немає жодних вітамінів,
- вона містить високий рівень холестерину та жиру,
- у курячій шкірі також можуть бути залишки хлору, які використовуються для надання несвіжим тушкам товарного вигляду.

Через це спеціалісти рекомендують вживати будь-яку частину курки тільки після того, як з неї буде знято шкіру.

Далі у рейтингу "шкідливості" крила, через те, що курячі крила - це самі кістки зі шкірою. Відповідно, там немає жодних вітамінів та корисних елементів.

Серед нутрощів найшкідливішими вважаються курячі легені, тому що в них можуть бути такі бактерії, як лістерія, яка погано піддається термічній обробці.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram



Повернутися назад