Смачні та хрусткі огірочки стануть чудовим доповненням до будь-якої страви взимку. Саме тому влітку ми намагаємося зробити якнайбільше баночок із консервацією. Часом у нас не вистачає терпіння та часу, щоб виконати всі необхідні процедури, оскільки стерилізація овочів триває кілька годин.
Як зробити смачні та хрусткі огірки без стерилізації, розповіли на YouTube-каналі "Порадник".
Що вам знадобиться
Для однієї банки об'ємом 3 літри вам потрібно взяти:
Огірки Морква – 1 шт. Цибулина - 2 шт. Часник - 1 головка По 1 листочку - хрін, смородина, вишня, лавровий Парасолька кропу Сіль – 5 ч. ложок Цукор - 10 ч. ложок Оцет - 100 г
Як готувати огірки
Всі інгредієнти потрібно добре помити та очистити від шкірки. Банку добре миємо. Моркву ріжемо смужками та складаємо на дно банки.
Туди ж додаємо цибулю, часник, листя та парасольку кропу. Далі в банку складаємо помиті та підготовлені огірки.
Заливаємо банки окропом та накриваємо кришкою. Через 15 хвилин воду зливаємо в каструлю і додаємо сіль, цукор та оцет.
Доводимо розсіл до кипіння і знову заливаємо в банки. А потім закочуємо кришкою.
Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.
22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".
В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.