Смачні та хрусткі огірочки стануть чудовим доповненням до будь-якої страви взимку. Саме тому влітку ми намагаємося зробити якнайбільше баночок із консервацією. Часом у нас не вистачає терпіння та часу, щоб виконати всі необхідні процедури, оскільки стерилізація овочів триває кілька годин.
Як зробити смачні та хрусткі огірки без стерилізації, розповіли на YouTube-каналі "Порадник".
Що вам знадобиться
Для однієї банки об'ємом 3 літри вам потрібно взяти:
Огірки Морква – 1 шт. Цибулина - 2 шт. Часник - 1 головка По 1 листочку - хрін, смородина, вишня, лавровий Парасолька кропу Сіль – 5 ч. ложок Цукор - 10 ч. ложок Оцет - 100 г
Як готувати огірки
Всі інгредієнти потрібно добре помити та очистити від шкірки. Банку добре миємо. Моркву ріжемо смужками та складаємо на дно банки.
Туди ж додаємо цибулю, часник, листя та парасольку кропу. Далі в банку складаємо помиті та підготовлені огірки.
Заливаємо банки окропом та накриваємо кришкою. Через 15 хвилин воду зливаємо в каструлю і додаємо сіль, цукор та оцет.
Доводимо розсіл до кипіння і знову заливаємо в банки. А потім закочуємо кришкою.
Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.
"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.