RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |


СБУ та Укрпошта ввели в обіг марку, присвячену роботі спецслужби. Марка про СБУ є фінальним випуском героїчної серії "Слава Силам оборони і безпеки України!" Її спецпогашення у Києві виконали Голова СБУ Василь Малюк і генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

У Чернівцях же спецпогашення відбулося сьогодні, 26 липня, за участю голови Чернівецької ОВА Руслана Запаранюка, директора Чернівецької дирекції ПАТ "Укрпошта" Ярослава Цюпака та речниці СБУ в області Лесі Федоренко, пише molbuk.ua





Хоча ця марка і завершує серію, присвячену роботі спецслужби, проте попереду ще чимало цікавих випусків, заінтригував Ярослав Цюпак і порадив очікувати на повідомлення "Укрпошти".



Марка оформлена у блок кількістю 5 марок. Ціна блоку - 115 гривень. Наклад - 1 мільйон 75 тисяч. Вона буде доступною у кожному відділенні зв'язку Укрпошти вже від сьогодні.





"На марці зображений спецпризначенець на фоні гелікоптера. Це наче натякає на те, що військовий прибув, виконав своє завдання, сів у гелікоптер і полетів виконувати чергову задачу. Також дуже цікаві конверт "Першого дня", сам художній конверт і поштова листівка", - зазначив керівник Чернівецької дирекції ПАТ "Укрпошта".



"Така традиція, коли на поштових марках зображені певні історичні події та постаті, є у дуже багатьох країнах. Ця марка - доказ того, що діяльність СБУ в цілому і кожного нашого працівника та працівниці отримала високу оцінку. Ми з вами разом сьогодні творимо нову, дуже важливу сторінку в українській історії, ми відстоюємо незалежність. І це чудово, що Укрпошта для наших нащадків фіксує історичні події українського народу у визвольній війні. Дуже приємно, що внесок у перемогу саме СБУ також буде зафіксований", - зазначила речниця управління СБУ в області Леся Федоренко.



Вона додала, що ще з 2014 року, а тим більше з початку повномасштабного вторгнення на території України спецпризначенці СБУ завжди на передовій і поряд із силами оборони України знищують ворога.



"Ми затримуємо зрадників, колаборантів, диверсантів, запобігаємо терористичним актам. Незважаючи на те, що Чернівецька область знаходиться далеко від лінії фронту, лише за перше півріччя 2023 року співробітниками нашого управління викрито 176 колаборантів.

А буквально кілька днів тому у Херсоні наші оперативники затримали зрадника, який колись працював на території РФ, був завербований російськими спецслужбами. Тепер він створив собі агентурну сітку серед симпатиків "русского мира" і за їх допомоги збирав інформацію про дислокацію особового складу та техніки Сил оборони України і передавав їх кураторам із спецслужб РФ. Також він особисто корегував ворожі артобстріли Херсонщини. Тепер він буде відповідати перед законом", - поінформувала Федоренко.



Загалом же з початку року за матеріалами співробітників СБУ розпочаті майже дві сотні кримінальних проваджень. 118-тьом особам повідомлено про підозру. Також судами винесені за матеріалами СБУ вже понад пів сотні вироків, які вже набули чинності, - додала речниця.



Як повідомили у пресслужбі СБУ, під час спецпогашення у Києві гендиректор "Укрпошти" Ігор Смілянський зазначив, що тепер марку можна придбати у відділеннях Укрпошти у всіх регіонах країни та онлайн.

"Спільно з СБУ представляємо третій та завершальний поштовий випуск героїчної серії "Слава Силам оборони і безпеки України!", присвячений Службі безпеки. Маємо за честь закарбувати на марках спецпризначенців СБУ, які є реальними героями нашого часу, що виборюють незалежність та перемогу для нашої держави. У новинах уся країна бачить, як Служба безпеки щодня викриває колаборантів, руйнує їх підлі задуми та вселяє страх у ворогів постійною "бавовною".



Поштові набори "Служба безпеки України" доступні у відділеннях Укрпошти по всій країні, онлайн в офіційному поштовому магазині та маркетплейсах eBay та Amazon. Також можна придбати тематичний мерч: футболку "СБУ" та набір стікерпаків.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Галина Олійник
26-07-2023, 21:01
Коментарів 0 Переглядів 1 637

Теги -
Познайомитись ближче із кандидатами та їх стратегічним баченням розвитку університету можна на зустрічах зі студентами та співробітниками
Пік переходів до ПЦУ відбувся у 2023 році

Валентин Пабат працював інженером програмістом у різних компаніях, зокрема міжнародних, керував технічними відділами різних установ та організацій
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Укінці всі охочі мали можливість відвідати майстерклас


Щаслива, що змогла хоч трішки допомогти. Блог Галини Олійник
Дуже сподіваюся, що з кошенятами надалі все буде гаразд
Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

Вчора попрощалися із 19 військовослужбовцями 10 окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс"

Раннє виявлення проблеми і правильна корекція слуху – гарантія того, що ви уникнете подальшого погіршення і забезпечите ефективне лікування та реабілітацію, а в результаті будете чути світ на повну!

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.