RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Усі діти – неймовірно талановиті, треба тільки дати їм можливість розвивати свої здібності! І батьки, які хочуть, щоб їхня дитина правильно та гармонійно розвивалася, розуміють, що всебічне формування особистості неможливе без творчого розвитку, який включає заняття музикою, співом і вокалом.

Тож якщо у вашій дитині ховається справжній артист, ви мрієте вийти за рамки домашніх концертів, хочете розвинути талант свого чада і показати його всьому світу – приходьте у зразкову вокальну студію "Шарм"! Саме тут навчать вашу дитину співати серцем, тут вона зможе повністю реалізувати свій вокальний потенціал, отримати перший досвід виступу на публіці, а ви пишатиметесь її здобутками!


Звітний концерт зразкової вокальної студії "Шарм"(19.05.2023р.).


"Я щаслива, що моя робота присвячена талановитим діткам..."


Зразкова вокальна студія "Шарм" – це дружна родина з великим гарячим серцем, невичерпною енергією, теплими стосунками та творчими ідеями.
У 2024 році студії виповниться 30 років, і весь цей час її незмінним керівником була і залишається Людмила Миколаївна КІРНАДЗ.

"Я безмежно щаслива, що моя робота присвячена талановитим діткам, які на очах дорослішають, отримують нові знання, уміння, здобутки, перемоги! І якщо б мені довелося ще раз обирати професію – я без вагань вибрала б ту, яка у мене є зараз!", – ділиться Людмила Миколаївна.

Студія відкрилася при Новоселицькому Будинку дитячої творчості у 1994 році, і 11 років глядачі мали можливість насолоджуватися, як зростають та підкорюють сцену юні таланти Новоселиччини : Вадим Балашов ,Іван Данілов, Ксенія Ватаманюк, Сергій Власов, Сергій Сохацький, Діана Кішкан, Еріка Тодерішена, Світлана Бальон, Ксенія Рискулова, Юлія Криган та інші старанні талановиті артисти.

Навіть коли Людмила Кірнадз у 2005 році перейшла працювати до ЧОЦЕВ "Юність Буковини", студія повністю підтримала її, і вихованці продовжували відвідувати заняття вже у Чернівцях. Наступні 11 років студія збагачувалася новими талановитими дітками, новими успіхами та перемогами, яких було чимало!

У 2009 році вокальна студія "Шарм" отримала звання "Зразковий художній колектив", а у 2015 році "Народний художній колектив".


Вихованці зразкової вокальної студії "Шарм"
на Міжнародному конкурсі "WOW FEST"(Буковель,11.03.2023).


Талановитий педагог – талановиті вихованці!


Вихованці та випускники студії, а їх за час роботи керівника налічується більше 1000, змогли підкорити сцени різних масштабів і стати улюбленцями чернівчан та гостей міста, а також отримати призові місця на всеукраїнських та міжнародних пісенних конкурсах і фестивалях, зокрема в Угорщині, Болгарії, Румунії, Чехії, Франції, Грузії, Фінляндії.

Також юні співаки студії "Шарм" брали участь у дитячих телевізійних проєктах "Крок до зірок", "Дитяче євробачення", "Нова дитяча хвиля", "Голос країни -Діти". 2021 року випускник студії Тьома Паучек став бронзовим призером телевізійного шоу "Голос країни".


Бронзовий переможець "Голос країни-2021" Тьома ПАУЧЕК і
керівник Людмила КІРНАДЗ.


З 2016 року вокальна студія "Шарм" працює при Центральному Палаці культури м. Чернівців і пишається своїми талановитими випускницями та випускниками, які є постійними учасниками, ведучими та організаторами концертних програм: Вікторія Микулинська (Сорочан), Анастасія Ляшук, Юлія Єрмечук, Анастасія Роман, Артур Понич, Ірина Олійник, Евеліна Драгомерецька, Єлизавета Гандзій, Катерина Бовкун, Наталія Онофрей, Софія Лозовінська, Тетяна Кусяк, Альвіна Абрамчук, Олександр Туряк, Анна Вардумян, Аліна Паучек, Ніка Коршунова, Олександра Окіпняк, Юлія Продан, Данііл Склярук, Крістіна Тудос, Мар’яна Українець.

У 2018 році студії було присвоєно звання "Зразкова аматорська вокальна студія".

Нещодавно відбувся творчий звіт студії, на який через відомі причини усі чекали 3 роки. Керівник, вихованці та батьки впевнені, що такі виступи найбільше згуртовують всіх, відкривають нові потенціали, збагачують духовно, дають можливість продемонструвати свої досягнення та набутки і запросити до дружної родини "Шарму" діток віком від 5 до 15 років, закоханих у пісню, непосидючих, жвавих, талановитих, яскравих!

Вихованці та випускники студії показують гарний приклад найменшим вихованцям, беруть активну участь у мистецьких проєктах, благодійних акціях, концертах обласних фестивалях, конкурсах на сценах та майданчиках міста і переконані, що робити добро і дарувати гарний настрій – це їхнє життєве кредо, якого навчила улюблений педагог і наставниця Людмила Миколаївна Кірнадз.


Святковий авторський концерт Людмили КІРНАДЗ (в центрі) з вихованцями Будинку дитячої творчості:
(зліва направо) Вадимом БАЛАШОВИМ, Ксенією ВАТАМАНЮК, Ангеліною КІРНАДЗ (м. Новоселиця, 2001 р.).


Про досягнення своїх дітей розповідають мами вихованців вокальної студії "Шарм"



Олеся КУСЯК:
– Моя донька Емілія Кусяк прийшла у вокальну студію "Шарм" у 4 рочки і 13 років із задоволенням її відвідує дотепер, коли їй вже 17.
Людмила Миколаївна Кірнадз як педагог – дуже талановита, творча й ініціативна. Це Вчитель з великої літер, яка передає свій досвід і талант діткам, знаходить підхід до всіх своїх вихованців. Вона, як мама, переживає з ними радісні і тривожні моменти, вірить у їхній успіх.
Ти приходиш і віддаєш до неї малесеньку дитину, яка ще нічого не вміє, і з кожним роком бачиш, яких результатів вона досягає. Дитина стає, ніби та оброблена перлинка, яка з кожним роком сяє новими кольорами. Саме завдяки наполегливій праці Людмили Миколаївни та її вкладу в кожну дитинку вихованці зразкової студії "Шарм" посідають призові місця не тільки в Україні, а й за кордоном. Також Людмила Миколаївна пише пісні для наших діток.

Анна Дирда:
– Мій син Олексій вже п’ятий рік займається у вокальній студії "Шарм".
Він хотів співати ще змалку, але ми не вірили у нього. Думали, що це не його, що хлопчики мають займатися спортом, а не співами. Віддати Олексія все-таки на співи наполягла бабуся. Ми почули про Людмилу Миколаївну від знайомих, і після першого уроку в неї син відразу сказав: "Я тут залишаюся". Ось уже 5-й рік ми їздимо з Боян сюди на заняття з вокалу. Для мене дуже важливо було, щоб дитині тут сподобалося. Адже перш ніж потрапити у студію "Шарм", ми були у різних вчителів, та в Олексія якось не складалося з викладачами музики. А тут, крім того, що навчають музики і вокалу на вищому рівні, діти як сестри і брати, як одна родина. Вони щоразу чекають зустрічі у колективі. Йому дуже подобається вчителька, він її дуже поважає, для нього важливі всі її настанови і поради. Та найважливіше, що через рік після запису в студію Олексій вже брав участь у своєму першому конкурсі в Парижі, який, звісно, залишиться і у нього, і у нас в серцях на все життя.

Оксана Первова-Рошка:
– Як фахівець скажу, чому я свою доньку віддала сюди... Передусім, знаючи професіоналізм Людмили Миколаївни, її підхід до дітей і як вони її люблять, я віддала доньку сюди з 3-х рочків, а зараз їй вже 12.
По-друге, вокальна студія "Шарм" – це досвідчений колектив зі своєю історією, але водночас молодий колектив. По-третє, сама керівниця живе з дітьми, вона живе цим колективом. Вона має свій особливий підхід до дітей. У неї немає улюбленців, вона до всіх ставиться однаково. Якщо хвалить, то це справді похвала, якщо робить зауваження, то до нього варто дослухатися. Моя донька за рік пройшла 47 конкурсів. Сюди діти приходять спробувати, і якщо їм подобається, вони залишають тут надовго.
По-четверте, діткам тут дуже цікаво: вони спілкуються між собою, дружать, організовують дозвілля разом. Для нас, батьків, це дуже важливо. Адже коли дитина зайнята цікавою для неї справою, тоді вона немає часу на дурниці.
Якщо батьки переживають, що дитина дуже хоче співати, але в неї немає даних, не хвилюйтеся. Голосові зв’язки – це м’язи, які можна тренувати і розвивати. Є такі діти, які на початку взагалі не співали, а потім виходять на сцену і прекрасно володіють своїм голосом. Головне – мати внутрішній слух, непереборне бажання йти до своєї мрії і бути готовому працювати над собою!
Редактор: Марія Фернюк
25-05-2023, 11:50
Коментарів 0 Переглядів 3 646

Теги -

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги