Найпоширеніші порушення в кафе – відсутність води та погані умови зберігання продуктів

новини
2 198
0
Новини Буковини

Фахівцями санітарно-епідеміологічної служби області протягом п’яти місяців поточного року проведено 1205 перевірок закладів громадського харчування, під час яких виявлено 145 порушень. Основними недоліками, що були виявлені, є незадовільний санітарно-технічний стан об’єктів, відсутність холодної або гарячої протічної води, порушення санепідрежиму, умов та термінів зберігання харчових продуктів та несвоєчасне проходження медичного огляду персоналом.

В ході проведеної роботи до штрафних санкцій притягнуто 145 осіб, для проведення поточних ремонтів та генерального прибирання тимчасово припинялась експлуатація 82 об’єктів, забраковано 180 кг недоброякісної продукції на суму 1 тис. 458 грн., на 160 об’єктах обмежено асортиментний перелік продукції, що реалізується, за несвоєчасне проходження медичного огляду від роботи було відсторонено 108 осіб.

Загалом на території області налічується 1 тис. 358 підприємств громадського харчування, з яких на даний час працює 992 підприємства. Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують