RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Відбивні - це просте і смачне блюдо, яке відмінно підійде як для звичайного обіду, так і для святкового застілля. Їх готують з різного виду м'яса і вважається, що з курячого м'яса відбивні виходять соковитіші та м'якіші.

Однак у деяких кулінарів відбивні з курки виходять сухими та не дуже смачними. Яких помилок варто уникати – читайте у матеріалі нижче.



Як приготувати смачні курячі відбивні

Для класичних курячих відбивних, крім м'яса вам знадобиться: 1-2 яйця, борошно, сіль, спеції. А для кращого смаку та м'якості варто додати секретний інгредієнт – лимонний сік.

М'ясо наріжте шматочками, відбийте. Попередньо його можна покласти на пів години в маринад зі спецій.

Зробіть кляр: збийте яйця із сіллю, перцем і додайте 1-2 ложки лимонного соку. Обвалюйте м'ясо спочатку в муці, потім в яйці та обсмажте з двох боків до золотистої скоринки на середньому вогні.

Якщо є бажання, то до маринаду можна додати лимонний сік або соєвий соус - до свого смаку.

Які помилки псують відбивні

Не нарізайте м'ясо надто тонко – така нарізка позбавляє м'ясо соку, і вони виходять сухі.

Не зрізайте з м'яса весь жир - він надає відбивним соковитості.

Для смаження відбивних вибирайте сковороду з товстим дном, а краще – антипригарну.

Смажити відбивні потрібно лише на середньому вогні, інакше вони вийдуть сухі. Можна злегка обсмажити (по 1-2 хвилини з кожного боку), а потім скласти на лист і поставити в духовку. Такий спосіб зробить їх більш соковитими та смачними.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
7-03-2023, 00:45
Коментарів 0 Переглядів 4 539


Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік

Дівчина спакувала потрібні військовим речі в коробки, які так і назвала – "коробка допомоги"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.