RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Черги з фур на кордоні з Румунією перед КПП "Порубне" розтягнулися на десятки кілометрів. А тепер взагалі починаються ще від Чернівців.

Про це у фб-спільноті СтопХамЧернівці повідомила користувачка Ольга Курявенко, пише molbuk.ua



"Це об'їзна дорога Чернівців… Всі 7 км стоять фури навколо міста. Від міста до кордону 32 кілометри!!!! То якийсь бойкот транспортування чи що? Чи хтось на митниці сів їсти?

Чернівецька область має 2 пропускних пункти, які досі зачинені для перетину, для чого створювати таку величезну логістичну проблему?!? Це ЛЮДИ!!! У всіх цих фурах - водії, яким Бог його знає скільки ще стояти, щоби виконати свій рейс!

Є інші люди, які, виїжджаючи на центр дороги, створюють аварійну ситуацію для зустрічного транспорту, щоб об'їхати безмежну чергу, яка, здається, не закінчується!

А є ще люди, які робили цю дорогу, яку потрібно буде робити знов після таких відстоїв! Для кого цей садизм?" - емоційно написала жінка.



У коментарях обурюються:

"Тим, що сидять в кабінетах, немає діла до тих, хто тиждень сидить в кабіні при 40 градусах, щоб доїхати лише до кордону... і справа тут не лише в портах....Чернівці завжди славились цими чергами ....навіть коли порти працювали, так, вони були менші, але не було, що їх немає..."

"Крім Порубного, є ще пункти пропуску, тільки їх чомусь роками консервують. А везуть все те, що і везли кораблями! Тільки 1 фура - це всього лиш 1 контейнер!"

"Дуже шкода водіїв цих фур, це не робота, а каторга якась"

"Облрада могла хоча б смітники та біотуалети покласти ( хоча б по одному на 200-300 метрів), це точно їхня парафія. Бо поза*ирають узбіччя знатно, можна буде сою сіяти"

"В четвер було від Коровії"

"Знущання над водіями
", - пишуть люди.

Раніше заступник міністра інфраструктури України Мустафа Найєм обіцяв, що багатостраждальні пункти пропуску "Дяківці" та "Красноїльськ" на Буковині відкриють до кінця осені.

Що відомо:

Реконструкцію пунктів пропуску "Красноїльськ" та "Дяківці" розпочали у 2015 році в межах реалізації Програми прикордонного співробітництва "Румунія-Україна-Республіка Молдова 2007-2013" Європейського Інструменту Сусідства та Партнерства (ППС ЄІСП).

Наприкінці 2017 року термін дії ППС ЄІСП закінчився, однак реконструкція міжнародних автомобільних пунктів пропуску не була завершена у зв'язку з технічними і фінансовими проблемами (інфляція, зміна нормативів у сфері будівництва, додаткові роботи тощо).



Після реорганізації Державної фіскальної служби України новостворена Державна митна служба України поновила дії щодо реконструкції та відкриття цих пунктів пропуску.

Протягом 2020-2021 років об'єкти незавершеного будівництва "Реконструкція пункту пропуску "Красноїльськ" та "Дяківці" були прийняті на баланс Держмитслужби, проведене обстеження об'єктів та об'ємів виконаних у 2015-2017 роках робіт, здійснене коригування проєктної документації та розпочаті будівельні роботи згідно з відкоригованими об'єктами реконструкції.

Станом на 1 січня 2022 року будівельна готовність ПП "Красноїльськ" становила понад 80%, "Дяківці" - 35%.

Законом України "Про Державний бюджет України на 2022 рік" відповідно до бюджетного розпису Держмитслужби на реконструкцію цих пунктів пропуску були передбачені видатки, які давали змогу завершити будівництво та ввести їх в експлуатацію у цьому році. Однак у зв'язку з початком агресії РФ проти України та введенням військового стану постановами Кабміну від 10 березня 2022 року №245 та від 1 квітня 2022 року №401 зазначені видатки були спрямовані до резервного фонду державного бюджету.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber |
Редактор: Галина Олійник
21-08-2022, 23:58
Коментарів 2 Переглядів 3 535

Теги -
Hаписав: Боговін, Коментарів: 0, Новин: 0, 22 серпня 2022 06:05
В новині:
Фінансування об'єктів повністю відсутнє з початку року. Деякі роботи на КПП велися, на дорогах тільки за рахунок коштів підрядників, які на сьогодні вичерпані. "Покійному"Осачуку, як і сьогоднішньому "губеру" об'єкти не потрібні. Не пахне відкатами і Міністру інфраструктури - Кубракову, а тому все на місці. Прибирання сміття і г..на на узбіччі постіно велось за рахунок утримання доріг, що вже давно вичерпався. Люди працюють задарма і їх постіно намагаються "розігнати" ДАКом з Києва.

Hаписав: Мироед, Коментарів: 0, Новин: 0, 22 серпня 2022 09:26
В новині:
Не знаю, как там идет финансирование
строительства КПП, а вот у дорожников полная ж.па. И в Киеве у них воры и умственные инвалиды, начиная с Министра и кончая шалавой-руководителем ДАКа. Первый айтишник -вор, хепнувший в карман более миллиарда с "ВЕЛИКОГО КРАДИВНИЦТВА", вторая-окончившая юридическое ПТУ, числящаяся на работе юристом в Запорожском облавтодоре, затем полностью его развалив, "работая"директором, сейчас УМЫШЛЕННО разваливает ДАК. Вопрос? А где "ум" с КАБМИНА?

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

"Вечірнє шоу фрекен Хільдур Бок" буде завершальною прем’єрою театрального сезону


«Це якесь варварство!» Блог Галини Олійник
У центрі міста майже ніде сховатися від сонця
Сподіваємося на краще, але готуймося до гіршого. Блог Ярослава Волощука
На третьому році повномасштабної війни ми знову і знову повертаємось до теми дефіциту електроенергії.
ВІДЕО Переглянути все відео

Теніс - це не просто спорт, це мистецтво, яке об'єднує гравців і вболівальників з усього світу. Його популярність зростає завдяки видатним зіркам, які своїми досягненнями та майстерністю вписали свої імена в історію. Давайте познайомимося з деякими з них.

Ми запрошуємо тебе у простір, де ти реалізуєш всі свої фантазії, а ми тобі у цьому допоможемо. YuKo Studios - це команда, яка буде з тобою на одній хвилі від старту до фінішу. Все це заради того, щоб ТВІЙ контент вийшов на високий рівень.

Не так давно в самому серці Чернівців відчинив двері сучасний Центр естетичної медицини “KARDI’“, де буковинці й гості міста можуть скористатися цілим спектром доглядових процедур і отримати якісне лікування. Які ж послуги там можна отримати і чим особливий заклад — далі.