Як зараз розвивати готельно-ресторанний бізнес: у Чернівцях відбулася наукова конференція

новини / Новини Чернівців
1 283
0

5 травня 2022 року у Чернівецькому торговельно-економічному інституті відбулася міжнародна науково-практична онлайн-конференція на тему: "Управління розвитком сфери гостинності: регіональний аспект"

Про це повідомляє кореспондентка molbuk.ua.



"До даної тематики залучилося 5 країн, представники 13 міст України – це близько 100 науковців", - розповідає директор ЧТЕІ КНТЕУ – Анатолій Вдовічен.

Головною метою конференції стало визначення проблем, які виникають у сфері гостинності, у воєнний та післявоєнний періоди.

Було визначено основні інноваційні напрямки управління підприємств.

" Пропонуємо створити новий унікальний мобільний додаток, новітні системи безпеки, модернізувати діючі бомбосховища, втілити тенденцію Work From Home", - зазначає пан Анатолій.

Результатом конференції стали рекомендації, як далі розвивати сферу готельно-ресторанних бізнесів, які підклали плече у цей нелегкий для нашої області час.

Авторка: Наталія Порощук.

[b]Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber |
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.