RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |


Астрологічний прогноз на 9 січня 2022 розповість, кому зі знаків варто уникати сварок і конфліктів, а кому варто триматися подалі від сумнівних авантюр.

Гороскоп на завтра - Овен

У цей день Овнам потрібно приділити максимальну увагу своєму здоров'ю. Позбавлення від шкідливих звичок і корекція раціону позитивним чином позначаться на загальному стані організму. Не варто проявляти надмірної фізичної активності, але не забувайте про легкі навантаження, пише Главред.



Гороскоп на завтра - Тілець

Розташування планет робить цей день сприятливим для спілкування з оточуючими. Завдання на сьогоднішній день - удосконалювати зв'язки між людьми і приймати недоліки оточуючих, будь то родичі або колеги. У другій половині дня варто присвятити час собі і зайнятися тим, що приносить душевну рівновагу.

Гороскоп на завтра - Близнюки

Вибухонебезпечний день для Близнюків. Ви можете відчувати себе як на пороховій бочці. Емоційний фон дня напружений і це може спровокувати розбіжності і конфліктні ситуації з оточуючими. Постарайтеся уникати гострих кутів в спілкуванні, помиритися після сварки буде непросто. Незвичайні знайомства можуть покласти початок романтичним відносинам, якщо ви проявите ініціативу.

Гороскоп на завтра - Рак
Сприятливий день для спілкування з близькими родичами. Другу половину дня можна провести зі своєю другою половинкою, це допоможе зміцнити ваш союз. Не виключені приємні сюрпризи і грошові надходження, які виявляться вельми доречними.

Гороскоп на завтра - Лев
Не виключені великі покупки або витрати на інтелектуальні заняття і засоби зв'язку. Все це допоможе зробити життя максимально комфортним. День не підходить для нових починань і важливих справ. Не варто брати гроші в борг і оформляти кредити, розраховуйте на ту суму, якою володієте. У другій половині дня можна очікувати хороших новин.

Гороскоп на завтра - Діва
Дів чекає день, насичений подіями, що запам'ятовуються. Вдалі збіги допоможуть вирішити складну проблему і швидко розправитися з поточними обов'язками. Сьогодні ви можете домогтися того, до чого давно прагнули або продемонструвати максимальні результати роботи. У другій половині дня вірогідні приємні знайомства або зустрічі зі старими друзями.

Гороскоп на завтра - Терези
У першій половині дня можуть виникнути невеликі труднощі. Однак не варто панікувати, зберігаючи спокій, ви зможете швидше розправитися з проблемами. Ближче до вечора вам випаде шанс втілити в життя задумане. Увечері варто остерігатися поспішних рішень, особливо в грошових питаннях.

Гороскоп на завтра - Скорпіон
Життєва енергія Скорпіонів в неділю на висоті. Ви заряджені ентузіазмом, який допомагає вам досягати високих результатів і справлятися зі складними справами. Ваша ініціативність сьогодні принесе свої плоди вже в найближчому майбутньому. У другій половині дня добре помиритися з дорогою серцю людиною або нагадати про себе старим знайомим.

Гороскоп на завтра - Стрілець
Ваші кмітливість і гострий розум в поєднанні з інтуїцією допоможуть розібратися з питаннями, які деякий час не давали спокою. Ви зможете знайти вихід з самої неоднозначної ситуації і показати себе з кращого боку. Стане в нагоді досвід, отриманий раніше. Не вплутуйтеся в авантюри, інакше ризикуєте влізти в борги.

Гороскоп на завтра - Козеріг
У першій половині дня Козерогам буде складно зберігати спокій. Ваші плани можуть піти шкереберть, викликавши тривогу і хвилювання. Не виключено, що вчинки близьких людей вас розчарують. Ваші недоброзичливці можуть розпускати плітки за спиною, в спілкуванні з ними намагайтеся зберігати розсудливість. У другій половині дня можливе отримання корисної інформації або цікавих пропозицій.

Гороскоп на завтра - Водолій
Незважаючи на те, що день буде неспокійним і вельми нервовим, для Водоліїв він буде продуктивним. Найкраще братися за виконання тих завдань, які вам найбільш цікаві. У нових починаннях вам буде супроводжувати удача. У справах любовних можна очікувати приємні зміни.

Гороскоп на завтра - Риби
У цей день ви зможете домогтися набагато більшого, заручившись підтримкою однодумців. Поради старих знайомих можуть виявитися слушними і допоможуть уникнути помилок. Ймовірні несподівані події, які можуть змінити ваші плани або вигідні ділові пропозиції.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Аліна Книжник
9-01-2022, 00:01
Коментарів 0 Переглядів 1 109

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.