До різдвяного фільму: готуємо смачнючий карамельний попкорн вдома

новини
704
0

На цьогорічні різдвяні свята ви маєте спробувати приготувати карамельний попкорн. Адже він дуже смачний і потребує всього лиш 3 інгредієнтів.

Про це повідомляє 24 канал.



Існує багато рецептів карамельного попкорну, але ми пропонуємо вам дуже смачний і легкий у приготуванні. Нехай все вдасться і смачного!

Рецепт карамельного попкорну

Що вам знадобиться:

100 грамів сирого попкорну;

60 грамів вершкового масла;

пів склянки цукру;

миска з термостійкого скла або кришка каструлі;

сковорода.

Приготування

Нагрійте сковороду та покладіть туди масло і цукор. Акуратно перемішайте інгредієнти. Зачекайте, поки все розтане на слабкому вогні.

Коли суміш масла і цукру стане рідкою, додайте сирий попкорн і перемішайте. Накрийте каструлю мискою з термостійкого скла або кришкою каструлі. Через кілька хвилин ви почуєте та побачите, як кукурудза "вискочить". Зачекайте 5 – 7 хвилин, поки процес не припиниться.

Заберіть каструлю з вогню. Дайте попкорну охолонути кілька хвилин перед вживанням.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.