Як розпізнати неякісне куряче філе: поради експертів

новини
1 127
0

Куряче м'ясо вважається універсальним, адже з нього легко приготувати безліч корисних страв. До того ж, курятина здавна вважається одним з найбільш корисних і дієтичних. Польське видання Pysznosci опитало експертів і ті пояснили, як можна розпізнати – зіпсоване куряче філе або цілком придатне.

Перш ніж купувати м'ясо, кажуть вони, його потрібно уважно оглянути.



Якщо в продукті безліч білих волокон-то його ні в якому разі купувати не можна. Зокрема, такі утворення вказують на захворювання м'язів. Також філе з білими смужками на поверхні містить на 224% більше жиру і менше білка, ніж інші частини тушки курки.

Крім того, вчені з Університету Техасу в 2016 році досліджували більше 285 порцій курки, які продавалися в продуктових магазинах. Фахівці виявили, що більше 96% філе на прилавках магазинів вражені хворобою, а їх заявлена харчова цінність вкрай далека від реальної. Саме тому таке м'ясо зазвичай штучно стимулюється і є менш поживним і шкідливим.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.