Рибні котлети — це дуже смачно і корисно. Але якщо ви готуєте їх самі і не маєте при цьому великого досвіду, то можете виявити, що при готуванні вони розвалюються на сковороді.
Зрештою замість соковитих, міцних і смачних котлет можна отримати безліч розвалених дрібних частин цих самих котлет, інформує Ukr.Media.
Як так вийшло? І що можна зробити наступного разу краще, щоб вони вийшли?
Є кілька причин, чому розвалюються рибні котлети:
- погано перемішані інгредієнти в рибному фарші: не полінуйтеся, добийтеся однорідної консистенції;
- занадто велика або недостатня кількість олії на сковороді: в першому випадку рибні котлети просто розмокають в олії, а в другому починають
- прилипати до поверхні і розвалюватися;
- недостатньо продумана рецептура, простіше кажучи, чогось не вистачає: для того, щоб рибні котлети не розвалювалися, зазвичай в них
- додають яйце, замочений в молоці і віджатий хліб, манну крупу, яка добре "скріплює" навіть овочеві котлети;
- недостатньо розігріта сковорода теж може стати виною розвалених рибних котлет: не поспішайте, викладіть їх вчасно.
Такі основні прийоми для того, щоб уникнути розвалювання рибних котлет.
Також пам'ятайте, що рибний фарш не повинен бути занадто рідким.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
8-12-2021, 01:50
0
2 346