RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами



Мати власне житло – значить бути вільним. Своя квартира чи будинок – це не тільки "дах над головою", а й абсолютна незалежність від орендодавців, відсутність незнайомих сусідів, з якими треба ділити кімнату, жодних чужих правил і розуміння, захищеності та особливого затишку. Звичайно, якщо вам подарували нерухомість чи передали її в спадок, ви щасливчик. Та коли ви повинні самі купувати помешкання, треба дуже зважено та відповідально підходити до такої процедури. Слід попередньо ознайомитися із тенденціями на ринку – дізнатися розцінки, приглянутись до районів та знайти людину чи компанію, яка допоможе з усіма бюрократичними питаннями. Зважаючи на те, що сьогодні дуже легко натрапити на шахраїв, довіряти можна лише авторитетним та перевірним компаніям. Однією із таких є агентство нерухомості "Атланта" www.atlanta.ua/zaporozhskaya_oblast. За понад 18 років роботи ця компанія зарекомендувала себе як надійний помічник в пошуку чи продажі нерухомості. Сьогодні "Атланта" допомагає придбати та продати, здати та винайняти в оренду квартири, будинки та дачі, комерційні приміщення. Тут нам і допомогли з’ясувати, на що звертати увагу, обираючи майбутнє житло.

П’ять основних правил купівлі нерухомості


Оскільки нерухомість ми купуємо не на сезон, а, як правило, на все життя, перш ніж внести за неї завдаток, варто переконатися в чесності угоди та умов. А щоб вибір був абсолютно виправданим, варто дотримуватися таких правил:
  1. Оберіть перевіреного продавця. Звичайно, якщо ви плануєте перекупити квартиру в знайомих, то тут вам не потрібні послуги ріелторів чи агентств з нерухомості. Хороший юрист зможе правильно укласти всі договори. Однак, коли ви самостійно намагаєтеся придбати оселю в незнайомих людей, краще робити це через спеціалізовані компанії. Ріелтори, зазвичай, працюють за чималеньку винагороду, тому, якщо ви бажаєте трохи зекономити, краще надати послуги агентствам нерухомості, таким як "Атланта".

  2. Ніколи не лакоміться на низьку вартість. Якщо вартість квартири нижча ринкової, це може означати, що за нею закріплені борги за комунальні послуги, кредитні проблеми чи навіть її арешт. Як правило, ціна на нерухомість в одному місті може відрізнятися лише в межах 10%. Коли вона нижча на чверть чи більше від ринкової, це привід засумніватися.

  3. Визначтеся з районом. Якщо ви переїжджаєте з сім’єю, то обирайте місце, яке буде зручним для усіх її членів – і до роботи недалеко, і до школи близько, і, звичайно, щоб інфраструктура була багатою. Наприклад, у Запоріжжі компанія "Атланта" може підібрати вам варіанти помешкання і в Хортицькому, і в Комунарському, і в Олександрівському, і в Дніпровському, і у Вознесенському, і у Шевченківському, і у Заводському районах.

  4. Огляньте кілька варіантів, не купуйте нерухомість одразу. Щоб зробити правильний вибір, треба оцінити переваги та недоліки кількох пропозицій. Також слід визначитися, з чого обирати – з новобудов чи із варіантів на вторинному ринку.

  5. Заручіться кваліфікованою підтримкою. Не маючи юридичної освіти, самостійно здійснювати покупку нерухомості не бажано. Недобросовісні домовласники можуть продати вам квартиру із прописаними в ній людьми або ж оформити не договір купівлі-продажу, а дарчі. Здійснюючи купівлю через агентство нерухомості "Атланта", ви можете бути певними у правильності всіх угод, адже спеціалісти компанії здійснюють ретельну перевірку документів щодо кожної, виставленої на продаж, квартири. Крім того, агентство безкоштовно надасть юридичні послуги у разі виникнення непередбачуваних ситуацій після підписання договорів.
І головне правило, якого слід дотримуватися купуючи нерухомість, – прислухатися серця. Якщо в приміщенні вам затишно і там ви відчуваєте особливі емоції, варто таки задуматися над його покупкою.
Редактор: Марія Фернюк
27-10-2021, 16:59
Коментарів 0 Переглядів 560

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.