RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами


Шукаєте хорошу онлайн-школу для вивчення англійської? Friends Club відкриє вам дорогу в майбутнє!*


Do you speak English? Ні? Ви досі не опанували іноземну мову? Вважаєте, що вам це зовсім непотрібно? Звісно, якщо ви плануєте все життя просидіти вдома та не подорожувати за кордон, тоді й справді можете не вчити мови. А якщо ж ви хочете відкривати для себе нові можливості, мандрувати країнами, дізнаватись світові новини і просто бути активною людиною свого часу, то без знання англійської мови вам буде дуже важко. Ну хіба наймете для себе перекладача. Але це ж зовсім невигідно та незручно. Свідоме розуміння того, що відбувається навколо додає впевненості та відчуття свободи. А оскільки уся інформація відкрита для людей оформлена англійською, знати її потрібно.

Нам варто відкинути стереотип, що іноземні мови у школі на університеті ми вивчаємо для оцінок. Ні, освіта нам дає усвідомлення, що знання відкривають нам двері до нових можливостей. Так, не всі можуть стати дипломатами, але й на сучасному етапі сфери культури, краси, моди чи навіть торгівлі потребують спілкування англійською. І, мабуть, кожен помітив, що при працевлаштуванні ключовою компетентністю, на яку звертають увагу роботодавці, є рівень знань іноземної мови. Тому молоді та зрілі люди, маючи прогалину в шкільних навиках, намагається надолужити втрачене. Одні шукають репетиторів, інші переконують, що вивчать усе самі, а дехто зосереджено навчається на онлайн-платформах, таких як Friends Club. Вчити англійську онлайн максимально зручно і ефективно. Тільки подумайте, вам не потрібно витрачати час, енергію та кошти на дорогу туди і назад. А правильно організувавши свій час, до уроків можна підключатися за хвилину після виконання хатніх справ чи робочих обов’язків. Тут варто й відзначити, що в умовах карантину дистанційне навчання також є запорукою вашої безпеки та захищеності, адже ніхто через монітор комп’ютера не зможе вас інфікувати.

Шукаєте хорошу онлайн-школу для вивчення англійської? Friends Club відкриє вам дорогу в майбутнє!*


Що ж таке Friends Club


Friends Club – це і справді клуб друзів та однодумців, які збираються для досягнення єдиної мети – якісного вивчення англійської мови. Ця платформа зажди лідирує в рейтингу онлайн-шкіл на Enguide та має сертифікат Cambridge English, що надає їй статусу офіційного центру підготовки до кембриджських іспитів (IELTS, FCE, CAF). Секрет успіху Friends Club полягає у чималому досвіді та професійній команді. За понад 10 років ефективної роботи цій школі вдалося сформувати не лише потужний викладацький колектив, а й випустити понад 10 тисяч студентів. Хіба це не найкращий результат?

Ще однією перевагою Friends Club є її внутрішня структура. Що це означає? Ставши учнем цієї онлайн-школи кожен сам керує своїм навчанням – обирає час та графік уроків, тип навчання, викладача та кінцеву мету. До того ж, Friends Club максимально зручний, адже учні мають можливість проходити тести, слухати аудіо та дивитись відео уроки на будь-якому гаджеті.

Наразі ця онлайн-школа пропонує три види навчання: індивідуальні уроки, заняття у міні групах (від 3 до 5 осіб) та тематичні розмовні клуби. Якщо ви точно не знаєте, який саме формат навчання обрати, компетентні консультанти платформи допоможуть вам визначитися із вибором.

Все ще думаєте, що вам не пригодяться знання англійської? Ви помиляєтеся! Ця іноземна мова відкриває вам нові можливості та перспективи. Не економте на своєму розвитку, адже найкраща інвестиція – це вклад у якісне навчання.
Редактор: Марія Фернюк
26-04-2021, 10:14
Коментарів 0 Переглядів 777

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.